Upeck isimli üyenin son içerikleri

1. Upeck

Sea Of Thieves hakkında sorum.

Adamlar top attığı zaman geminin altı deliniyor ve gemi su alıp batıyor en az 1 kişi orayı durmadan kontrol etmeli ve suyu boşaltmalı onun dışında toplar her zaman dolu olsun ki ani bir anda direkt saldırabilin
  2. Upeck

Ryzen 4. Nesil Laptop

fiyatları öğrenebileceğim bir yer var mı
  3. Upeck

Ryzen 4. Nesil Laptop

Belki bazılarınız görmüştür 7000tl sistem toplama alakalı bir konu açmıştım. O zamanda söylediğim gibi ortalama 7000tl gibi bir bütçem var ama bazı sebeplerden dolayı laptop almak zorundayım. Sizce bu fiyata 4. nesil ryzenli bir laptop alabilir miyim? Belki bütçe biraz arttılabilirim ama kesin...
  4. Upeck

Rtx 2070 Sistem Toplama

Toplamda 7000-8000tl arası bütçem var 3d modelleme ve render için sistem toplayacağım ekran kartını 2070 düşünüyorum ama bu bütçeyle olur mu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum hazır sistem olursa daha iyi olur ama güvenilir siteler oldukça tek tek de olur. Şimdiden teşekkürler.
  5. Upeck

8000TL sistem toplama

Bilgisayarı hemen almayacağım ama aklımda az çok bir şeyler oluşsun diye soruyorum 7000-8000tl arası 3d modelleme ve video render amaçlı nasıl bir sistem toplanır? Birde 2070li almak mümkün müdür?
  6. Upeck

B550 ile sistem toplama

Arkadaşlar 4-4.5Klık bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum tek koşullarım ryzen5 3600 ve b550 bir anakart olması onun dışında ilk başta 8gb ram olması ya da ssd olmaması falan onlar önemli değil zaten iş odaklı olacağndan ekran kartıda önemsiz. Önerilerinizi bekliyorum
  7. Upeck

Valorant vs Csgo?

2 oyunu da çok oynamam ama riot bu vuruş hissiyatı konusuna bir el atmazsa cs si bence anca rüyalarında geçerler fanboyluk olarak algılamayın 2 oyunu çok sevdiğim söylenemez
  8. Upeck

Cpu Karşılaştırma Sitesi

Peki işlemcilerin adobe preimer ve affer efects gibi programlarda verecekleri performansları karşılaştırabileceğim bir site var mı
  9. Upeck

Cpu Karşılaştırma Sitesi

En güvenli ve doğru sonuç veren cpu karşılaşma sitesi veya siteleri hangileri?
  10. Upeck

27-32 inç ips monitör

max 2K
  11. Upeck

27-32 inç ips monitör

teşekkür ederim benimde aklımda bu seriden vardı birde bu duvara asma aparatı harici olarak alınıyor dimi yoksa kutudan falan mı çıkıyor
  12. Upeck

27-32 inç ips monitör

27 ya da 32 inç duvara monte edilebilen (vega destekli gibi bir şey oluyordu galiba) ips ve çerçevesiz monitör önerin
  13. Upeck

Ghost Rider Motoru

Ghost Rider filminde kullanılan motorun gerçekte modeli nedir ve bu şekilde modiye etmek yaptırmak istesek ortalama ne kadar bir fiyat olur bilen varsa bilgilendirsin lütfen
  14. Upeck

B450m S2h Bios güncellemeden 3. nesil destekliyor mu

şimdi sitesinden baktım destekliyor
  15. Upeck

B450m S2h Bios güncellemeden 3. nesil destekliyor mu

desteklediğini biliyorum bios güncellemeli miyim yoksa gerek yok mu
Geri