Adamlar top attığı zaman geminin altı deliniyor ve gemi su alıp batıyor en az 1 kişi orayı durmadan kontrol etmeli ve suyu boşaltmalı onun dışında toplar her zaman dolu olsun ki ani bir anda direkt saldırabilin
Belki bazılarınız görmüştür 7000tl sistem toplama alakalı bir konu açmıştım. O zamanda söylediğim gibi ortalama 7000tl gibi bir bütçem var ama bazı sebeplerden dolayı laptop almak zorundayım. Sizce bu fiyata 4. nesil ryzenli bir laptop alabilir miyim? Belki bütçe biraz arttılabilirim ama kesin...
Toplamda 7000-8000tl arası bütçem var 3d modelleme ve render için sistem toplayacağım ekran kartını 2070 düşünüyorum ama bu bütçeyle olur mu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum hazır sistem olursa daha iyi olur ama güvenilir siteler oldukça tek tek de olur. Şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarı hemen almayacağım ama aklımda az çok bir şeyler oluşsun diye soruyorum 7000-8000tl arası 3d modelleme ve video render amaçlı nasıl bir sistem toplanır? Birde 2070li almak mümkün müdür?
Arkadaşlar 4-4.5Klık bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum tek koşullarım ryzen5 3600 ve b550 bir anakart olması onun dışında ilk başta 8gb ram olması ya da ssd olmaması falan onlar önemli değil zaten iş odaklı olacağndan ekran kartıda önemsiz. Önerilerinizi bekliyorum
2 oyunu da çok oynamam ama riot bu vuruş hissiyatı konusuna bir el atmazsa cs si bence anca rüyalarında geçerler fanboyluk olarak algılamayın 2 oyunu çok sevdiğim söylenemez
Ghost Rider filminde kullanılan motorun gerçekte modeli nedir ve bu şekilde modiye etmek yaptırmak istesek ortalama ne kadar bir fiyat olur bilen varsa bilgilendirsin lütfen