Valorant vs Csgo?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
Beyler bazıları valorant için cs yi geçecek felan diyor çok iyi diyor.
Ben şahsen oynamadım tam yorum yapamıcam ama beni sarmaz gibi geliyor.
Sizce cs yi geçicekmi ?

Belli olmaz çok cs oynamamış biri olarak valorantı daha çok sevdim

Sizce cs yi geçicekmi ?
Ben oynuyorum kendine has bir havası var geçebilir bu PUBG Fortnite gibi bir durum kendi alıcıları var ama riot hile koruması baya etkili cs de çok fazla hile çıkmaya başladı ücretsiz oynarken.
Post automatically merged:

Ayrıca seslendirmeleri çok hoşuma gitti.

Ben oynuyorum kendine has bir havası var geçebilir bu PUBG Fortnite gibi bir durum kendi alıcıları var ama riot hile koruması baya etkili cs de çok fazla hile çıkmaya başladı ücretsiz oynarken.

Ayrıca seslendirmeleri çok hoşuma gitti.
Aga valla bana gelmiyor. Şans işi. Hile konusunda valorant daha iyi katılıyorum direk maçı iptal ediyor. Ama bence cs yi geçemicek 20 yıllık oyun . Geçedebilir.

CSGO daha çok gerçekçiliğe yönelik, Valorant ise Anime gibi.

CSGO'da yürüme hislerini daha çok hissedebilirsiniz, Valorant'te yürüme hissi yok. Daha çok hoverboardla gider gibi geliyor bana.

Valorant'in grafikleri çok tatlı ve Türkçe seslendirmeler olması mükemmel. Seviyorum seni Riot.

VALORANT tercihim.Ücretsizin hakkını veriyor.Zula gibi değil.Oynayanlar alınmasın.

CSGO daha çok gerçekçiliğe yönelik, Valorant ise Anime gibi.

CSGO'da yürüme hislerini daha çok hissedebilirsiniz, Valorant'te yürüme hissi yok. Daha çok hoverboardla gider gibi geliyor bana.

Valorant'in grafikleri çok tatlı ve Türkçe seslendirmeler olması mükemmel. Seviyorum seni Riot.
Bu kadar övüldüğüne göre oyun güzeldir indiriceğim:)

VALORANT tercihim.Ücretsizin hakkını veriyor.Zula gibi değil.Oynayanlar alınmasın.
Aga zula para oyunu.

Sizce cs yi geçicekmi ?
2 oyunu da çok oynamam ama riot bu vuruş hissiyatı konusuna bir el atmazsa cs si bence anca rüyalarında geçerler fanboyluk olarak algılamayın 2 oyunu çok sevdiğim söylenemez

belki kızıcaksınız ama valorant bana öyle bir oyun gibi gelmiyor yaklaşık 50 saat valorantım var 1000 saat csgo var belki bana özgüdür ama bana sorarsan valorant öyle csgo daki globallar gibi 8000 saat oynayanabilecek bir oyun değil

belki kızıcaksınız ama valorant bana öyle bir oyun gibi gelmiyor yaklaşık 50 saat valorantım var 1000 saat csgo var belki bana özgüdür ama bana sorarsan valorant öyle csgo daki globallar gibi 8000 saat oynayanabilecek bir oyun değil
Katılıyorum ama girersin zaman geçrirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,172
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri