User304953478 isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ekran kartı değişim önerisi

7700xt nin pulse modeli daha ucuz ilk onu düşünmüştüm ama sıkıntı çıkarır diyorlar sizin bildiğiniz bir şey varmı o model hakkında
  2. U

zaten hemen alabileceğimi sanmıyorum şimdiden ne alacağıma karar veriyim amacıyla
  3. U

20k yı geçmezse iyi olur
  4. U

şu gta 6 çıkmadan önce ekran kartını değiştirmeye bir niyetim var RX 6600-R5 5600 güncel sistem işlemciyi değiştirmeye şimdilik gerek duymuyorum. ama ekran kartı 12gb lık bir şey olsa daha iyi olabilir. Rtx 3060 falan var o iyi mi? o konuları tam bilmiyorum. önerebileceğiniz bir şey varmı?
  5. U

Surround kulaklık mı 7.1 mi?

banada kulaklığın görünüşü çok hoşuma gitmişti o yüzden onu seçmiştim
  6. U

7.1 ile surround aynı şeymi

ben zaten 2 kulaklık arasında kalmıştım bahsettiğim kulaklık h2033d diğer kulaklık h2002p sizce hangisini almalıyım
  7. U

7.1 ile surround aynı şeymi

almak istediğim kulaklık surround bi kulaklık ama hiçbiyerde 7.1 falan yazmıyor o olaylarıda tam bilmiyorum soru cevap kısmındada sadece surround olduğu söylenmiş 7.1 surround ile normal surround arasindaki fark ne zaten normal 7.1 e param yetmez sanal 7.1 alırım alsam farkları çok varmı normal...
  8. U

Surround kulaklık mı 7.1 mi?

bende h2002p ile h2033d arasinda kalip 2033d almak istemistim kulaklıktan memnunmusunuz ona göre 2002p alıcam
Geri