120 Hertz ekranı bir kere kullanırsan 60'a düşemezsin. Ben 15 Pro kullanıcısıyım, düşük güç modunda ekran 60 Hertz'e düşüyor, çok fark ediyor benim için bu yüzden kullanamıyorum.
Gaming gecesinde Epic E20 monitörü aldım. İncehesap sitesinde 0 ölü piksel garantili yazıyordu fakat bana ulaşan üründe şu şekilde (ölü piksel olduğunu varsayıyorum) bir siyahlık çıktı. Ben de müşteri hizmetlerini arayıp ürünü paketledim ve gönderdim. Siz de bakabilir misiniz, bir çizgi boyunca...
Son 3 aydır aktif değilim, sebebi telefonumu değiştirmem 2FA'nın açık olmasıydı. Eski telefona erişimim olmadığı için foruma da giremedim. Sistemi almadaki değişmeyen kriter son 3 aydaki aktiflik mi yoksa kullanıcının önceki aktifliğine, açtığı rehberlere attığı mesajlara vs. de bakılacak mı...
2018 Hazirandan beri Huawei Mate 10 Lite kullanıyorum. Bataryası ömrümü tamamladığı için şişmişti ve 1 hafta önce değiştirdik. Fakat bazen yeni batarya yüzde 80'den 90'a çıkıyor, yüzde 30'da iken aniden 0'a düşüyor falan. Ayrıca telefon biraz eskidi ve uygulamalarda donuyor. Pek üst düzey oyun...
Zaten ben yaklaşık 1 sene önce bu Psuya iyi demiştim bir konuda, haha falan attılar patlıyor dediler. Sonra hepsi yanlış bilgilendirmeden uyarı yemişti.