hocam malesef babamın içine sinmedi bu iş. Gamepad alırken dövüş oyunları için iyi olması benim için çok mühim. TR de hangi modeller mantıklı olur sizce...
Anldım hocam saolun. TC dışında vergşden yırtmak için adamlara atmam gereken mail nedir acaba tam olarak? Daha önce yapmış biri olarak siz ne yazdınız acaba?
TC yi hangi firmaya vericez acaba hocam? Bu firma güvenilir mi? Babam sırf bu yüzden olmaz dedi de babama makul bir açıklama yapmam lazım. Bu açıklama için...
TC yi tam olarak neden veriyoruz hocam. Sırf tc verme olayı yüzünden babam olmaz dedi de babamı ikna etmek için öğrenmeye çalışıyorum. Babama yapabileceğim...
Sağolun hocam çok teşekkür ederim. Babam olur derse x05 pro alıcam (tr de olmadığı için sıkıntı yapabilir) Diyelim ki x05 pro alamadım tr de satılan ne...
Hocam Gamesir G7 Pro hakkında ne düşünürsünüz. Gamesirin sitesinden alsam easySMX gibi aynı yöntemle gönderirler mi. Ya da direkt türkiyeden de alabilirim...
Sağolun hocam x05pro benim de kafama yattı gibi. Sitesinden sipariş vericem artık hayırlısı.
1759655194
Hocam bir de aknes in sitesinden 8bitdo modellerine...