Esenlikler flash bellek ile format atıyorum windows ekranı geldi seçtim gerekenleri sonra windows 10 saniye içinde yeniden başlatmak dedi sonra ekran böyle oldu napmam lazim
Esenlikler forumun kurallarını okudum ve bu kurallar dizesine göre korsan oyun linki paylaşmak yasak bundan dolayı sadece soru sorucam laptopum var termal macunu değiştirip format aticam format atmadan önce aklımda kalan oyunları crack indirip oynamam mantıklı mı korsan oyuna destek veren biri...
Esenlikler çok oyun oynayan biriyim laptopumda sorun olduğu icin oynayamıyorum 2 bin tl butcem var psp tetris tarzı bi öneriniz var mi? Varsa çok sevinirim
Aynen öyle hocam termal macun kalmamıştır bide ben aktif ve sürekli oyun oynayan birisiyim
1753026023
Hocam servise de güvenmiyorum babamla yapmayı deniycez
Esenlikler 3 yıldır laptopumu açmıyorum geçen mc oynarken normalde 350fps alırken 50 fps alıp drop yediğimi fark ettim ve laptop yeniden başladığında ekranında beyaz çizgiler oluşuyor laptopun içini açıp fon makinesiyle soğuk modu ile ve makyaj temizleme fırçası ile temizlemeyi düşünmekteyim...