yazdığınız şeyleri bilmediğimi düşünmene sebep olan nedir anlamadım. yazdığınız şeyleri biliyorum ve yanlış konuşup yanlış yönlendiriyorsunuz. neden diye...
konuyu kirletmek istemem ancak ben bu zowie monitörü aldıgımda nedir bunun makarası ki bu kadar pahalı tiribindeydim alınca anladım ki bilmediğim bir...
indirim yok ancak bu monitör kolay kolay satışa çıkan bir monitör değil o yüzden paylaşım için teşekkürler...
Bilmeyenler için 240 hz en hızlı ips monitör...
hocam bazı arkadaşlar avrasya şubesinde bekliyor diyorlar, sizinkide öyledir muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. biri geçtiyse hepsi geçer gözümüz aydın...
Arkadaşlar müjde ilk kargoya verilen ürünlerimiz gümrükten geçti. Kimsemi farketmedi. Dün saat 20:38'de sürat kargodan mesaj geldi bana yolda şuan :)...
abi aynı kulaklıktan aldım. sorunun farkındaydım ancak en iyi ses kasılan kulaklık bu bütçede bu diye biliyorum bundan iyisi 350 dolar falan. neyse hangi...
Bizim ödeyeceğimizi haber verdikleri tutar ne kadar arkadaşlar 10 dolar kargo falan veriyorlardı o tutar mı acaba? Çok şükür ışık göründü yakında geliyor...