UzaydaGezen isimli üyenin son içerikleri

1. U

Ortalama üstü masaüstü windows sistem tavsiyesi

brom 7800x3d ve 5070 olacak sisteminde 70bin bütçeyse böyle bi sistem toplamalısın diğer parçalar yoruma açık ama bunlar değil
  2. U

🔥İndirim Hepsiburada satıcılı RTX 5070 Gaming trio 31899₺

hiçbirşey almana gerek yok gözle görülür hiçbir fark hissetmezsin kartın zaten çok güzel aynen devam
  3. U

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

em6l aldım beyler ben ses kartıyla birlikte elime ulaştı. bunun cs2 için en iyi eq ayarları nedir bilen var mı?
  4. U

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 ZOTAC GeForce RTX 5070 GAMING SOLID - 25.367 TL 🔥🔥

çok iyi fiyat düşünmeden alabilirsiniz
  5. U

🔥İndirim Xg2431 blur busters 2.0 sertifikalı 240hz İPS monitör 10.950 TL

yazdığınız şeyleri bilmediğimi düşünmene sebep olan nedir anlamadım. yazdığınız şeyleri biliyorum ve yanlış konuşup yanlış yönlendiriyorsunuz. neden diye soracak olursanız olay sadece strobe değil. ulmb olan monitör sayısı neredeyse sıfır elmb var oda +1.5 - 2.5 ms koyuyor monitöre haliyle...
  6. U

konuyu kirletmek istemem ancak ben bu zowie monitörü aldıgımda nedir bunun makarası ki bu kadar pahalı tiribindeydim alınca anladım ki bilmediğim bir teknolojiymiş. Dediğin kalınlık falan umrunda olmuyor 24.5 inc hissi var monitörde ve inanılmaz bir şey bu dyac mıdır nedir. görüntü o kadar net ki...
  7. U

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-benq-zowie-xl2546x-plus-24-1-full-hd-280-hz-oyuncu-u-fiyati,929136545.html bende bu var
  8. U

indirim yok ancak bu monitör kolay kolay satışa çıkan bir monitör değil o yüzden paylaşım için teşekkürler... Bilmeyenler için 240 hz en hızlı ips monitör bu. Premium bir ekranı var.. Ancak deli gibi fps oynıcam dıyorsanız 240 hz zowie alın sizin için daha iyi olur ben zowie'ye geçince seviye...
  9. U

hocam bazı arkadaşlar avrasya şubesinde bekliyor diyorlar, sizinkide öyledir muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. biri geçtiyse hepsi geçer gözümüz aydın yol göründüü en azından <3
  10. U

Arkadaşlar müjde ilk kargoya verilen ürünlerimiz gümrükten geçti. Kimsemi farketmedi. Dün saat 20:38'de sürat kargodan mesaj geldi bana yolda şuan :) ALLAH'a şükürler olsun sorunsuz geçiyorlar
  11. U

abi aynı kulaklıktan aldım. sorunun farkındaydım ancak en iyi ses kasılan kulaklık bu bütçede bu diye biliyorum bundan iyisi 350 dolar falan. neyse hangi yapıştırıcıyı aldın abi. nasıl tamir yapacaktın paylaşır mısın? referans aldığın bir video var mı? birde yapıştırmak dolaşımdaki seste...
  12. U

arkadaşlar adamlara sordum biz hiçbir ücret ödemeyecekmişiz. bir daha alışveriş yaparsak durum böyle olacak diye yollamışlar o mesajı herşeyi biz karşılıyoruz diyor adamlar. hayırlı olsun yani müjdeli haber geldi ALLAH'a şükür :)
  13. U

Bizim ödeyeceğimizi haber verdikleri tutar ne kadar arkadaşlar 10 dolar kargo falan veriyorlardı o tutar mı acaba? Çok şükür ışık göründü yakında geliyor inşALLAH
  14. U

İEM TAKILABİLECEK SES KARTLI MİKROFON ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?

Bir keresinde iem'ler hakkında bir video izliyordum. Video sahibi ben ses kartı kullanmıyorum çünkü çok kaliteli bir mikrofonum var ve mikrofonumun kulaklık girişi var bu şekilde yüksek seviye ses kartı kullanmış gibi ses kasabiliyordu. Sorun şu; Bu bahsettiği mikrofon ne olabilir? Lütfen 10bin...
  15. U

Sleepy 2 Al 1 öde ile+ SLEEPY20 kodu 65tl yüzey temizleme havlusu

bimde 75 lira arkadaşlar tezgaha gelmeyin saygılar
Geri