Maalesef hocam bekliyoruz hala bir gelişme yaşanmadıyunexpress ile gönderilenlerden eline ulaşan oldu mu ? 2 temmuzdan beri bekliyor görünüyor.
ürunleriniz geçti mi arkadaslarBunlari nasıl sokmayi dusunüyon merak ettim? 50 dolar da gümrüge verip 100 dolara ürün mu alalim nasil olacak
Maalesef geçmedi dahaürunleriniz geçti mi arkadaslar
Hocam pre paid taxi onlar odeyecekmis ondan dolayı vergi çıkmaz önden vergiyi ödüyorlar yaniGüncelleme: SHENZEN yunexpress ile gönderilen ürünün 27 Temmuza kadar kargoya verilmemesiyle ilgili yeni bir ürün daha yollayacaklarına dair bir mail atmış. Buna göre yine ürün bedeli indirimli mi gösterilecek bilmiyorum. İndirimli gösterilmeyecek ise zaten çok vergi çıkar. Bununla ilgili iletişime geçen oldu mu?
Bizim ödeyeceğimiz bir tutar yok gibi hocam sanki bilemedim amaBizim ödeyeceğimizi haber verdikleri tutar ne kadar arkadaşlar 10 dolar kargo falan veriyorlardı o tutar mı acaba? Çok şükür ışık göründü yakında geliyor inşALLAH
kanka adamlar vergi ödenmiş şekilde göndercek, irdelleme rahat ol.Ben sordum ama yeni kargoyu da düşük fiyattan göstermeyeceklermiş ve anladığım kadarıyla gümrükte bir vergi ödeyeceğiz. İşte onların attığı cevap;
“We said that the tax we will cover directly for the compensation. the customs checking is the inevitable accident in express delivery that will not get any compensation from carriers. the tax is over 60%includes the customs fee and the lower price get higher risk.
The carrier doestn provide the duty free service, pls not claim or publicize the express could duty free or free tax again.
If you accept we will arrange the shipping for you on Monday, if not then we will cancel it.”