❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Vergiyi önceden ödemeniz gerek diyor

Ekler

• 1000027254.webp
    1000027254.webp
    165.6 KB · Hit: 51
Hocam bunların tax diye karşıladıkları express kargo ücreti büyük ihtimalle.
muhtemelen 20 30 dolar daha felan veririz gibi duruyor o da çok para değil sonuç olarak beleş simgot ew300 daha alacağım muhtemelen gümrüktende geçer benim üründe ne zaman geçer belli değil sadece o gelincede onu satarım mis gibi

muhtemelen 20 30 dolar daha felan veririz gibi duruyor o da çok para değil sonuç olarak beleş simgot ew300 daha alacağım muhtemelen gümrüktende geçer benim üründe ne zaman geçer belli değil sadece o gelincede onu satarım mis gibi
İnşallah öyle olurda. Biri patlayıp diğerinden vergi girmez umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler sizin kulaklıkları gümrükçüler kullanıyormuş diye duydum
Gümrükteki lavuk takmasını beceremez

yanlış biliyor olmayasanız hocam ben sorduğumda böyle yanıt verdiler
Tazminat olarak uzun bekleme süresini biz karşılıcaz diyolar. Yani express kargoyla gönderecekler ama altına gönderimden önce vergiyi ödemeniz gerek demiş

Tazminat olarak uzun bekleme süresini biz karşılıcaz diyolar. Yani express kargoyla gönderecekler ama altına gönderimden önce vergiyi ödemeniz gerek demiş
Burada ürün için bir şey ödemeyeceksiniz gibi anladım ben. Gümrükte bir vergi ödeyeceğiz öyle anladım.
Valla hiç bilmiyorum hocam bende emin olamadım sordum birkac kez hatta birazdan tüm yazismalari atarım benim anladığım kadarıyla hiçbir ücret odemeyecegiz herşeyi onlar karşılayacak ama herkese farklı bir şey söylemişler ben 2 3 kere teyit ettirdim bizden herhangi bir ücret çıkmayacak dendi bana birazdan atarım yazışmaları

Burada ürün için bir şey ödemeyeceksiniz gibi anladım ben. Gümrükte bir vergi ödeyeceğiz öyle anladım.
Önceden ücretsiz kargo vardı. Yunexpress olayı çıkınca express kargoya geçip kargo ücreti almaya başladılar. Bu sipariş için biz karşılarız ama yeni satın alımlarda ödemeniz lazım diyor

buyrun arkadaşlar

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    46.3 KB · Hit: 49
  • Adsız2.webp
    Adsız2.webp
    27.3 KB · Hit: 47
Geri