yanlış biliyor olmayasanız hocam ben sorduğumda böyle yanıt verdilerVergiyi önceden ödemeniz gerek diyor
Hocam bunların tax diye karşıladıkları express kargo ücreti büyük ihtimalle.yanlış biliyor olmayasanız hocam ben sorduğumda böyle yanıt verdiler
muhtemelen 20 30 dolar daha felan veririz gibi duruyor o da çok para değil sonuç olarak beleş simgot ew300 daha alacağım muhtemelen gümrüktende geçer benim üründe ne zaman geçer belli değil sadece o gelincede onu satarım mis gibiHocam bunların tax diye karşıladıkları express kargo ücreti büyük ihtimalle.
İnşallah öyle olurda. Biri patlayıp diğerinden vergi girmez umarımmuhtemelen 20 30 dolar daha felan veririz gibi duruyor o da çok para değil sonuç olarak beleş simgot ew300 daha alacağım muhtemelen gümrüktende geçer benim üründe ne zaman geçer belli değil sadece o gelincede onu satarım mis gibi
Gümrükteki lavuk takmasını beceremezBeyler sizin kulaklıkları gümrükçüler kullanıyormuş diye duydum
İnşallah öyle olurda. Biri patlayıp diğerinden vergi girmez umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gümrükteki lavuk takmasını beceremez
Tazminat olarak uzun bekleme süresini biz karşılıcaz diyolar. Yani express kargoyla gönderecekler ama altına gönderimden önce vergiyi ödemeniz gerek demişyanlış biliyor olmayasanız hocam ben sorduğumda böyle yanıt verdiler
Burada ürün için bir şey ödemeyeceksiniz gibi anladım ben. Gümrükte bir vergi ödeyeceğiz öyle anladım.yanlış biliyor olmayasanız hocam ben sorduğumda böyle yanıt verdiler
Tazminat olarak uzun bekleme süresini biz karşılıcaz diyolar. Yani express kargoyla gönderecekler ama altına gönderimden önce vergiyi ödemeniz gerek demiş
Valla hiç bilmiyorum hocam bende emin olamadım sordum birkac kez hatta birazdan tüm yazismalari atarım benim anladığım kadarıyla hiçbir ücret odemeyecegiz herşeyi onlar karşılayacak ama herkese farklı bir şey söylemişler ben 2 3 kere teyit ettirdim bizden herhangi bir ücret çıkmayacak dendi bana birazdan atarım yazışmalarıBurada ürün için bir şey ödemeyeceksiniz gibi anladım ben. Gümrükte bir vergi ödeyeceğiz öyle anladım.
Önceden ücretsiz kargo vardı. Yunexpress olayı çıkınca express kargoya geçip kargo ücreti almaya başladılar. Bu sipariş için biz karşılarız ama yeni satın alımlarda ödemeniz lazım diyorBurada ürün için bir şey ödemeyeceksiniz gibi anladım ben. Gümrükte bir vergi ödeyeceğiz öyle anladım.
Klavye konusundaki arkadaştan gümrük işi için ücret istemişler. Bu shenzhendeki express olan dhl,fedex,ups de isterse sıkıntı. Hifigoda kargo linsoulda çok vergi var diye oralardan almamıştım.buyrun arkadaşlar