Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ShenZhenAudio indirimleri

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Ben alırken aras kargo ile geldiği için hiç bir vergi ödemedim, mail atmıştım zaten ürünün fiyatını 12$ gösterdiler vergi gelse bile 100-150 tl arasında bir vergi çıkardı. Diğer yerlerden alınca fazla pahalıya geliyor taksit var diyede şahsen 2.5k verilmez.
Aa o baya iyiymiş. Maili nereye attınız örnek bir şekilde paylaşma şansınız var mı buraya?

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
Elimde TRUTHEAR RED var ve sağ kulağı saran kablo 2. ya da 3. gün gevşedi diyeyim, kulağı sarmıyor. Sol da sorun yok. Onun harici güzel kulaklık. Anakartım B450M S2H olduğu için ses kartı iyi değil ve güzel ses vermiyor. Güzel bir ses kartıyla mükemmel oluyor. Moondrop DAWN PRO var bende.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Mail adresi: [email protected]
Order #[sipariş numarası] due to some challenges with customs procedures in Türkiye, could you please consider showing a lower value for the product on the invoice.
Herhangi bir fiyat yazdınız mı hocam yoksa onlar mı 12 diye göstermişti sizde?

bertu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bertuğ
Elimde TRUTHEAR RED var ve sağ kulağı saran kablo 2. ya da 3. gün gevşedi diyeyim, kulağı sarmıyor. Sol da sorun yok. Onun harici güzel kulaklık. Anakartım B450M S2H olduğu için ses kartı iyi değil ve güzel ses vermiyor. Güzel bir ses kartıyla mükemmel oluyor. Moondrop DAWN PRO var bende.
Hocam ses kartımın iyi olup olmadığını nasıl anlarım

priyuTyoourus

80+ Bronze
Peki truthear zero red mi yoksa ew200 mü hangisi hem müzük hemde oyun için daha iyi
Zero red çok detaylı sese sahip ayrıca yanında gelen adaptörle birlikte sesi daha doğal vermesini sağlıyo anladığınız üzere müzik anlamında başarılı. Detaylı ses verebilmesi oyundan oyuna değişiklik gösterse de çoğu oyunda ki bazı küçük tatlı sesleri ön plana çıkarıyor ve bu rahatsız edebiliyor, ayrıca yön konusunda sadece yatay düzlemde ses verebiliyor buda orkestra deneyimi veriyor, oyunlarda çevresel gerekiyor ve bu o konuda maalesef başarılı değil çünkü bunun için üretilmedi. Sonuca gelecek olursak RED oyun için değil ve müzik anlamında kendi bandında ki en iyi iem. EW200 de müzik anlamında gayet başarılı, ve bir çok kişi oyun için de öneriyor bu yüzden oyunda performans beklentiniz varsa RED üzer. Ayrıca ew200 biraz ağır, kulak ağrıtabiliyor ama bu kafanızı karıştırmasın sadece haberiniz olsun diye söyledim. Tercih sizin.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Yücel İsra TEMİR
Zero red çok detaylı sese sahip ayrıca yanında gelen adaptörle birlikte sesi daha doğal vermesini sağlıyo anladığınız üzere müzik anlamında başarılı. Detaylı ses verebilmesi oyundan oyuna değişiklik gösterse de çoğu oyunda ki bazı küçük tatlı sesleri ön plana çıkarıyor ve bu rahatsız edebiliyor, ayrıca yön konusunda sadece yatay düzlemde ses verebiliyor buda orkestra deneyimi veriyor, oyunlarda çevresel gerekiyor ve bu o konuda maalesef başarılı değil çünkü bunun için üretilmedi. Sonuca gelecek olursak RED oyun için değil ve müzik anlamında kendi bandında ki en iyi iem. EW200 de müzik anlamında gayet başarılı, ve bir çok kişi oyun için de öneriyor bu yüzden oyunda performans beklentiniz varsa RED üzer. Ayrıca ew200 biraz ağır, kulak ağrıtabiliyor ama bu kafanızı karıştırmasın sadece haberiniz olsun diye söyledim. Tercih sizin.
Açıkcası Oyun kısmına katılmıyorum, evet müzik için daha baskın bir kulaklık ama FPS oyunların da çok rahatım. O yüzden FPS oyunları için alacak kişileri üzmez. Ben Kulaklığı %70 Müzik, film %30 Oyun olarak kullandığım için RED aldım ama sırf oyun ağırlıklı isteyen varsa BLUE çok daha iyi olacaktır. Kullanmadım ama Yabancı, yerli forumlar da oyun için BLUE öneriliyor.

priyuTyoourus

80+ Bronze
Açıkcası Oyun kısmına katılmıyorum, evet müzik için daha baskın bir kulaklık ama FPS oyunların da çok rahatım. O yüzden FPS oyunları için alacak kişileri üzmez. Ben Kulaklığı %70 Müzik, film %30 Oyun olarak kullandığım için RED aldım ama sırf oyun ağırlıklı isteyen varsa BLUE çok daha iyi olacaktır. Kullanmadım ama Yabancı, yerli forumlar da oyun için BLUE öneriliyor.
Ben farklı bişey demedim katılıyorum, oyun konusunda bir çok değişken var sen beğenirsin o beğenmez bilemeyiz. Ayrıca RED ve blue hakkında konuştuk onları okumuştur diye düşünerek tekrar etmedim, bende blue öneririm. Blue hakkında şuana kadar gördüğüm tek şikayet yüksek seste ses bozulması yaşayanlar varmış o da büyük bi problem değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: isra

bertu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bertuğ
Ben farklı bişey demedim katılıyorum, oyun konusunda bir çok değişken var sen beğenirsin o beğenmez bilemeyiz. Ayrıca RED ve blue hakkında konuştuk onları okumuştur diye düşünerek tekrar etmedim, bende blue öneririm. Blue hakkında şuana kadar gördüğüm tek şikayet yüksek seste ses bozulması yaşayanlar varmış o da büyük bi problem değil.
Bilgileriniz için çok teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgileriniz için teşekkürler

Bide son bir sorum olcakdı hocam kiwi ears cadenza nasıl yani onunda baya beğenmişler ew 200 ün ağır olması beni soğutu fakat red olmayan zeroyu da tercih edebilirim eğer kiwi cadenza hakkında bilginiz varsa öğrenmek isterim

Bilgileriniz için çok teşekürler

Bilgileriniz için teşekkürler

Bide son bir sorum olcakdı hocam kiwi ears cadenza nasıl yani onunda baya beğenmişler ew 200 ün ağır olması beni soğutu fakat red olmayan zeroyu da tercih edebilirim eğer kiwi cadenza hakkında bilginiz varsa öğrenmek isterim
Yüksek seste kulaklık kullanan biri değilim yani genelde PC de 40-50 seviyelerinde sıkıntı çıkmaz o konuda

Son düzenleme:

priyuTyoourus

80+ Bronze
Rica ederim. Kiwi cadenza da güzel kulaklık müzik konusunda iyi olduğunu biliyorum oyun konusunda nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. EW200 ağır olma sebebi metal olması.
1721230747425.png

Zero RED'in ağırlığı da 6gram. "They also weigh less than average at ~6 g each, thus preventing physical fatigue."

Benim önerim zero (blue) olur, ew200 almayı düşürseniz de bütçesine göre iyi. Bu iki kulaklıkta hem müzik hem oyunda iyi gerisi kişisel kullanıma kalıyor. İçinize sinen hangisi ise onu alın.

Top Bottom