❌İndirim Bitti! ShenZhenAudio indirimleri

priyuTyoourus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Fiyat performans ürünleri seçtim fiyat skalasını da olabildiğince geniş tuttum, hem denemek isteyenler için bir kaç ucuz ürün koydum hem bütçesi olan zevk için dinleyen kullanıcılar için güzel ürünler koydum. TL fiyatları tahmini yazılmıştır bankadan bankaya değişiklik gösterebilir.

Truthear Nova 119.99$ (4100 TL)

Truthear Hexa 67.99$ (2300 TL)

Truthear x Crinacle Zero: RED 46.74$ (1589 TL)

Simgot EW200 33.99$ (1155 TL)

Tanchjim One 24.99$ (850 TL)

Tangzu Wan Er Mikrofonlu versiyon 17.85$ (605 TL)

Moondrop CHU 2 16.14$ (548 TL)

Moondrop Quarks 12.74$ (433 TL)

TRN Mag kulaklık çantası 10.19$ (340 TL)

Son düzenleme:
Hocam Zero: Red'i çok almak istiyordum da bunun vergisi tahmini ne kadar çıkar ve nasıl öderiz?

Hocam Zero: Red'i çok almak istiyordum da bunun vergisi tahmini ne kadar çıkar ve nasıl öderiz?
Satın alırken girdiğiniz e mail'e yazıyorlar ID soruyorlar, Tc nizi yazcaksınız onlar sizin adınıza gümrük işlemlerini yapıyor. Diğer vergi meselesi ise kargo şirketi ile ilgili eğer ptt kargo ile gelirse vergi istiyor başka kargo şirketleri istemiyor. Satın aldıktan sonra vergi durumunu belirtip fiyatı düşük göstermesini isteyebilirsiniz.

@wosvos72 hocam siz de bakıyordunuz sanırsam. Uygun gelirse alın derim.

@wosvos72 hocam siz de bakıyordunuz sanırsam. Uygun gelirse alın derim.
Evet teşekkürler. Hangi kulaklığı almak en uygun onu düşünüyorum hala. Genel olarak valorant oynuyorum. Oyunda sesleri en iyi kasabileceğim model hangisi olur acaba ona emin olamadım.

Evet teşekkürler. Hangi kulaklığı almak en uygun onu düşünüyorum hala. Genel olarak valorant oynuyorum. Oyunda sesleri en iyi kasabileceğim model hangisi olur acaba ona emin olamadım.
Bütçe az ise chu2 bütçe varsa ew200 öneririm. Kendim ew200 kullanıyorum oyunlarda fazlasıyla iyi.

Hocam biraz özürlü bir yorum olabilir bu o yüzden şimdiden özür diliyorum ama şimdi ben minik bir araştırdım.

Zero:RED shenzhen'de 1589 TL (banka çevirisi ücreti olmadan sanırım) ve vergisi belli değil.

Aliexpress'te 1679 lira yeni hesaba ama vergiyle 2480 lira oluyor(yaklaşık 800 lira vergi ekleniyor üzerine tahmini)

-Amazon'da direkt Shenzhen satıcısından alırsam 2383 lira (3 taksit)

https://amzn.eu/d/01BjT7tK

-Amazon'un kendisinden alırsan 2530 lira (9 taksit)

https://amzn.eu/d/0b58FnFQ

Amazon TR'den almak daha mantıklı olmuyor mu sizce ?

@wosvos72 sizi de ekledim hocam bilgilendirme için.

Bütçe az ise chu2 bütçe varsa ew200 öneririm. Kendim ew200 kullanıyorum oyunlarda fazlasıyla iyi.
Aliexpress indirimlerinden Chu II almıştım fakat. Özellikle Valorant'ta silah sesleri çok baskın geliyor. Hyperx Cloud Core'dan geçtim istediğim gibi ses kasamıyormuş gibi hissediyorum. Tam alışamadığım için mi yoksa kulaklıktan mı emin değilim. Apex Legends'te sorun yaşamıyorum ses kasarken. Temelde Valorant'ta ayak sesleri de hissediliyor ama işte silah sesleri ve spike kurulma sesini düzgün alamamam gibi sorunlar hissediyorum.

Hocam biraz özürlü bir yorum olabilir bu o yüzden şimdiden özür diliyorum ama şimdi ben minik bir araştırdım.

Zero:RED shenzhen'de 1589 TL (banka çevirisi ücreti olmadan sanırım) ve vergisi belli değil.

Aliexpress'te 1679 lira yeni hesaba ama vergiyle 2480 lira oluyor(yaklaşık 800 lira vergi ekleniyor üzerine tahmini)

Amazon'da direkt Shenzhen satıcısından alırsam 2383 lira (3 taksit)

Amazon'un kendisinden alırsan 2530 lira (9 taksit)

Teşekkür ederim. Vergi olayı evet biraz göz korkuttu tam ne kadar olacağını göremediğim için beni de biraz korkuttu. Az önce bir bakındım. Aliexpress'te vergi ile 70.11$(2319TL Yaklaşık) gibi bir şey oluyor.

Teşekkür ederim. Vergi olayı evet biraz göz korkuttu tam ne kadar olacağını göremediğim için beni de biraz korkuttu. Az önce bir bakındım. Aliexpress'te vergi ile 70.11$(2319TL Yaklaşık) gibi bir şey oluyor.
Ben türk lirası ile bakıyormuşum. Sitesindeki fiyatlar aynıymış o zaman vergi de hemen hemen aynıdır herhalde.

Yine de Amazon'daki o 3 taksit imkanı(9 da var) cezbedici yani.

Ben türk lirası ile bakıyormuşum. Sitesindeki fiyatlar aynıymış o zaman vergi de hemen hemen aynıdır herhalde.

Yine de Amazon'daki o 3 taksit imkanı(9 da var) cezbedici yani.
200 daha verip TR'de amazon garantili almak daha mantıklı bence. 22 dolar gibi bir vergi gördüm. Shenzen'de ne kadar olur bilemem ama. Aliexpress mantıklı kalmıyor. Hem 12 taksit imkanı da var.

-Amazon'da direkt Shenzhen satıcısından alırsam 2383 lira (3 taksit)

https://amzn.eu/d/01BjT7tK

-Amazon'un kendisinden alırsan 2530 lira (9 taksit)

https://amzn.eu/d/0b58FnFQ

Ben alırken aras kargo ile geldiği için hiç bir vergi ödemedim, mail atmıştım zaten ürünün fiyatını 12$ gösterdiler vergi gelse bile 100-150 tl arasında bir vergi çıkardı. Diğer yerlerden alınca fazla pahalıya geliyor taksit var diyede şahsen 2.5k verilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Truthear Zero Blue ses kasmak için nasıl yada red bu üçünden hangisi ile en iyi ses kasılır
Blue ve red arasından oyun için blue öneriliyor, yön belirleme açısından iyi olduğu söyleniyor fakat aşağıda ki üstte ki adamın sesini kesin netlikte alamıyormuşsun. Truthear kullanmadığım için ew200 ile karşılaştıramam.

Geri