uygulamadan da search device yazıyor ve sürekli cihaz arıyor.Kablolu mod+ kablolu başladığınız şekilde yine görmüyor mu? Eğer öyleyse githubda via uygulaması olması lazım onu indirip onla dener misiniz bi de
uygulamadan da search device yazıyor ve sürekli cihaz arıyor.Kablolu mod+ kablolu başladığınız şekilde yine görmüyor mu? Eğer öyleyse githubda via uygulaması olması lazım onu indirip onla dener misiniz bi de
klavye ile ilgili dusuncelerin nelerSorundan kısaca bahsedeyim. Viada klavyeyi görememiştim ve firmware güncellemesi epomaker sitesinden indirip flashladım. Klavye çalışmadı. Birkaç kez denedim ve yine çalışmadı. Cidoo kendi sitesinden indirdim ve onu flashladım. Klavyem çalışmaya başladı ve viada göründü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Ekstra bişeyi yok. Switchleri kullanmadım yorum yapamayacağım. Via olması benim için çok iyi oldu. Kasası şeffafmış onu gelmeden önce farketmemiştim. Yazılar beyaz gibi ama sanki çok açık pembemsi ama çok dikkatli bakmak gerek. Veya ben renk körü olabilirim.klavye ile ilgili dusuncelerin neler