❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Kablolu mod+ kablolu başladığınız şekilde yine görmüyor mu? Eğer öyleyse githubda via uygulaması olması lazım onu indirip onla dener misiniz bi de
uygulamadan da search device yazıyor ve sürekli cihaz arıyor.

Sorundan kısaca bahsedeyim. Viada klavyeyi görememiştim ve firmware güncellemesi epomaker sitesinden indirip flashladım. Klavye çalışmadı. Birkaç kez denedim ve yine çalışmadı. Cidoo kendi sitesinden indirdim ve onu flashladım. Klavyem çalışmaya başladı ve viada göründü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Sorundan kısaca bahsedeyim. Viada klavyeyi görememiştim ve firmware güncellemesi epomaker sitesinden indirip flashladım. Klavye çalışmadı. Birkaç kez denedim ve yine çalışmadı. Cidoo kendi sitesinden indirdim ve onu flashladım. Klavyem çalışmaya başladı ve viada göründü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
klavye ile ilgili dusuncelerin neler

klavye ile ilgili dusuncelerin neler
Ekstra bişeyi yok. Switchleri kullanmadım yorum yapamayacağım. Via olması benim için çok iyi oldu. Kasası şeffafmış onu gelmeden önce farketmemiştim. Yazılar beyaz gibi ama sanki çok açık pembemsi ama çok dikkatli bakmak gerek. Veya ben renk körü olabilirim.😂 ama keycapslerin alt kısmı pembe. Esc tuşunun solundaki ledi de özelleştirebiliyorsun. Ben 30 dolara aldım. Bu fiyata göre çok iyi. Tekrar alma şansım olsa bu fiyata tekrar alırdım. Şeffaf tuşların yerine normal tuşlar da çıkıyor. Tr de 3000 üstü bir rakam. Bu rakama almazdım.

Geri