❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Screenshot_3.webp

Klavyeyi alan oldu mu arkdaşlar? Alan olduysa viadan jason file ile ayarlara ulaşamıyorum. m1v5 sıkıntısız bağlanıyor ama bu klavyede birşeyi beceremedim sanırım.

Alıntıyı görüntüle
Show design tab diyip json dosyasını yükleyeceksin. Klavyeyi kablo ile bağladıktan sonra sorunsuz çalışması lazım.
Akşam bakayım tekrardan hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Signal rgb açık mı? Açıksa çakışıyor. Open rgb falan varsa onlar da çakışabiliyor.
Valla m1v5 kontrol ediyordum açık mı değil mi bilmiyorum 😂 akşam bakacağım tekrardan.

Dynatabların birisi gitti, bari iade etsinler parayı. Mail atayım bugün.

Signal rgb açık mı? Açıksa çakışıyor. Open rgb falan varsa onlar da çakışabiliyor.
üstad signal rgb dediğiniz olayı göremedim. show design tab sekmesi aktif.
use v2 definitions seçip json dosyasını gösterdiğimde fotodakiş kırmızı uyarıları veriyor.
{27C63370-F000-4C82-AB8F-CBF1E93961C3}.webp

üstad signal rgb dediğiniz olayı göremedim. show design tab sekmesi aktif.
use v2 definitions seçip json dosyasını gösterdiğimde fotodakiş kırmızı uyarıları veriyor.
Alıntıyı görüntüle
Signal rgbden kastım o bir program pcde yüklü mü diye. Çünkü rgb kontrol eden uygulamalar via ile çakışıyor ayar yapamıyorsunuz. Ayarı yapıp tekrar açıp kullanabiliyorsunuz. Razer, logitech signal rgb gibi rgb vs kontrol eden yazılımları kapatıp deneyin.

Signal rgbden kastım o bir program pcde yüklü mü diye. Çünkü rgb kontrol eden uygulamalar via ile çakışıyor ayar yapamıyorsunuz. Ayarı yapıp tekrar açıp kullanabiliyorsunuz. Razer, logitech signal rgb gibi rgb vs kontrol eden yazılımları kapatıp deneyin.
Yok hocam thermalright soğutucu ekranı programı vardı onu kapattım. Yine aynı. m1v5 sorunsuz bağlayabiliyorum. Acaba bu klavye üzerinden getirmem gereken bir modu mu var. arkadan kablolu moda çektim switci

Yok hocam thermalright soğutucu ekranı programı vardı onu kapattım. Yine aynı. m1v5 sorunsuz bağlayabiliyorum. Acaba bu klavye üzerinden getirmem gereken bir modu mu var. arkadan kablolu moda çektim switci
Kablolu mod+ kablolu başladığınız şekilde yine görmüyor mu? Eğer öyleyse githubda via uygulaması olması lazım onu indirip onla dener misiniz bi de

Geri