Woswos hocam, yine güzel bir sistem ama aynen öyle taksitler sıkıntı benim için.
Enucuzsistem güzel bir siteymiş buraya biraz bakınacağım artık hiçbir şey...
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-fire-palit-geforce-rtx5060-dual-8gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-39555 merhaba bu sistemde...
Hocam biraz taviz verip bütçemi de zorlayıp olmuşken iyisi olsun dedim, işlemci değiştirmek kolay ama ekran kartı değiştirmek o kadar değil. 5070'li sistemi...
Bakın bu video eski 2023 te test yapmıştım FPS'ler böyle idi. Bu videonun üzerine oyuna tonla güncelleme geldi düşmüş olabilir FPS'ler o yüzden net bir şey...
Seninle benzer sistemler kullanan biriyim. 1050ti 5500 den 3060ti 5600x e kadar upgrade ettim. Oynadığın oyunlara göre değişir bu durum. Örnek olarak...
Ben eski kafalılardan kaldım hocam, AMD bir şekilde güven veremedi bana. Çok kuvvetli olduğunu, tercih edildiğini de biliyorum ama kendim yanaşamıyorum...
Eskiden AMD sıkıntılı bir firma idi ama Ryzen serisi yeni bir çağ başlattı. Bunun yanında soket ömrü uzun. Intel genelde 1-2 seride soket değiştiriyor. Bu...
Hocam Intel işlemcilere daha bi yakınım, AMD fikrine bir türlü alışamadım, özellikle hem benim sistemde hem Vatan'da atılan sistemde Ultra serisinin...