Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ShenZhenAudio indirimleri

bertu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bertuğ
Rica ederim. Kiwi cadenza da güzel kulaklık müzik konusunda iyi olduğunu biliyorum oyun konusunda nasıl olduğu hakkında hiç bir fikrim yok. EW200 ağır olma sebebi metal olması.
Alıntıyı görüntüle
Zero RED'in ağırlığı da 6gram. "They also weigh less than average at ~6 g each, thus preventing physical fatigue."

Benim önerim zero (blue) olur, ew200 almayı düşürseniz de bütçesine göre iyi. Bu iki kulaklıkta hem müzik hem oyunda iyi gerisi kişisel kullanıma kalıyor. İçinize sinen hangisi ise onu alın.
Hocam peki shenzen vergi almaması için mail atmamız lazım ya bunu kart bilgilerini girio ödeme yaptıktan sonra mı mail atmalıyım

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Evt öyle yapmam lazım
Kendinize cevap vermeniz güzel hocam :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de sanırsam hocam sayesinde Red yerine Blue alacam gibi. Oyunlarda da çok kullanıyorum çünkü ve internette de Blue'yu bass ından dolayı oyun için daha çok öneriyorlar. Red için DAC vs. de yok bende adaptörünü takıp kullanamam muhtemelen.

Son düzenleme:

priyuTyoourus

80+ Bronze
Hocam peki shenzen vergi almaması için mail atmamız lazım ya bunu kart bilgilerini girio ödeme yaptıktan sonra mı mail atmalıyım
Vergiyi alan shezhen değil tr gümrüğü. Durumu bildirmeniz için sipariş numarası gerekiyor, sipariş vermeden sipariş numarası olur mu? Olmaz.

Truthear zero ve zero RED, Truthear hexa & nova indirimleri devam ediyor.

bertu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bertuğ
Vergiyi alan shezhen değil tr gümrüğü. Durumu bildirmeniz için sipariş numarası gerekiyor, sipariş vermeden sipariş numarası olur mu? Olmaz.

Truthear zero ve zero RED, Truthear hexa & nova indirimleri devam ediyor.
Ne zamana kadar sürer indirimler 21 inde alabilirim

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
4 gün daha uzatmışlar, 22 sine kadar.
Merhaba Simgot'u alabilirim belki biraz daha araştırıyorum. FPS oyunlarında ki performansı size göre nasıl özellikle valorant apex legends gibi oyunlarda sık sık valorant oynuyorum. Asıl amacımda oyunda ses kasmak olacak bilgilerinizi paylaşabilir misiniz acaba ?

priyuTyoourus

80+ Bronze
Merhaba Simgot'u alabilirim belki biraz daha araştırıyorum. FPS oyunlarında ki performansı size göre nasıl özellikle valorant apex legends gibi oyunlarda sık sık valorant oynuyorum. Asıl amacımda oyunda ses kasmak olacak bilgilerinizi paylaşabilir misiniz acaba ?
Bana göre valorant performansı gayet iyi memnunum, az önce The Finals oyununda denedim kimin nereden geldiğini net duyabiliyorum, birazdan Pubg denerim. Kulaklık hakkında teknik bilgi isterseniz attığım site güzel.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Bana göre valorant performansı gayet iyi memnunum, az önce The Finals oyununda denedim kimin nereden geldiğini net duyabiliyorum, birazdan Pubg denerim. Kulaklık hakkında teknik bilgi isterseniz attığım site güzel.
Teşekkür ederim. Elime para geçince alacağım sanırsam.

Top Bottom