❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

4px ile gönderilen kargom, dün aras kargoya teslim edilmiş. yarın bana ulaşıcak herkese bol şans ben hiç sorun yaşamadım. siparişi 26 haziranda vermiştim. WeWorldExpress ile geliyor 4px ile gönderilince oranın türkiye temsilcileriyle iletişimde kaldım mail üzerinden her soruma yanıt verdiler bilginiz olsun. WW ile başlayan bir takip numaranız var ise orası ile gelecektir kesin olarak, onlara mail atabilirsiniz veya arayabilirsiniz.

adamlar hukuksuz birşeye ortak oldular ve korkuyorlar haliyle sizde daha da korkutmayın adamları. kargolar gececek diye info verdim yukarda sulandırmayın işte.. yakında gececek göreceksiniz lütfen sabır

adamlar hukuksuz birşeye ortak oldular ve korkuyorlar haliyle sizde daha da korkutmayın adamları. kargolar gececek diye info verdim yukarda sulandırmayın işte.. yakında gececek göreceksiniz lütfen sabır
Allahım sen bu adamı yanıltma anlını kara çıkarma Allahım🤲

kanka nasıl inanalım ki, yeni hesapsın, kimsin, nesin onu da bilmiyoruz :D boş yere ümit yüklüyon bizlere, adamlar yaptığı işi yarım bırakıp defoldular

Eee beyler son durum ne ? YunExpress patlattı bizi ben son anda iptal etmiştim kötü bir duruma geçince daha da almam adamlar kötü iş çıkardı.

Bir tane zero red alasım geldi. Durumlar ne hiç eline ulaşan var mı?

Benim 24 haziranda verdiğim siparişi 26 sında kargoya verdiler ama çin'den çıkmadan geri çağırdılar kargomu ve express kargoyla almamı istiyorlar. express kargo zaten tek başına 30 dolar gümrüğe takılmadan nasıl geçireceklerini anlamıyorum. Sazan sarmalına döndü iyice.

Benim 24 haziranda verdiğim siparişi 26 sında kargoya verdiler ama çin'den çıkmadan geri çağırdılar kargomu ve express kargoyla almamı istiyorlar. express kargo zaten tek başına 30 dolar gümrüğe takılmadan nasıl geçireceklerini anlamıyorum. Sazan sarmalına döndü iyice.
O istedikleri 30 dolar vergisi felan hocam onu verirsem sorunsuz geçmesi gerekir diye biliyorum ama deger mi orası tartışılır

Yok hocam sadece kargo yükseltmesi için istiyorlar express. 30 dolar karşılığında express shipping veya sipariş iptali diyorlar.

2 Temmuzdan beri gümrükte. Bu tarihten önce siparişi gümrüğü geçen var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri