U

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• U
      Uzerimdefort9, Bu uygulama virüslümüdür başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kardeşim bunu tek bir antiviruse taratip virus ciktiysa ve emin değilsen bu siteye taratirsan daha emin olabilirsin diye söyledim taratmicaksanda kullanma...
    • U
      Ozaman uygulama dosyasını virus total e taratabilirsin 30 40 tane antiviruse taratıyor ve hangisinden geçip geçmedigine bakabiliyorsun...
    • U
      Uzerimdefort9, Fps oyunlarında kolum çok hızlı yoruluyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kolunun dirsekten sonrasını masaya daya bilekten oyna bu şekilde gram yorulmaz
    • U
      Orijinal sitesinden indirdigine eminsen ve taratınca virus çıkıyorsa bence hiç bulaşma zaten baktım uygulamaya sen bunu apk mi indirdin
    • U
      İkisininde aynı uygulama olduğuna emin misin bazen bazı uygulamaları orjinaliymiş gibi klonlayıp içine korsan yazılım yukluyorlar çünkü
    • U
      Uzerimdefort9, Yazılım öğrenmek istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir dil seç ve ne yapıcagina karar ver (oyun,website vb.) Akabinde yapay zekadan destek alıp onunla projeler yapabilirsin bu sayede zamanla bu konuların...
    • U
      Uzerimdefort9, Spam kargo mesajları başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende yapay zekaya sormuştum mümkün değil demişti ama bu konular hakkında bilgisi olan birine sormak daha iyi olur
    • U
      Uzerimdefort9, Güvenlik kategorisinde Spam kargo mesajları başlıklı bir konu açtı.
      Cogu kisiye muhtemelen e postasına spam uzerinden kargo mesajları geliyordur bu mesajları gonderen kisilerin mailleri .us .tr vb adlarla bitiyor ve alan...
    • U
      Uzerimdefort9, Yatırımlarım doğrumu nasıl yapılmalı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eger kısa vadede kâr oranını arttırmak istiyorsan bitcoin ve hisseler yerine alt coinlere yonelebilirsin fakat alıp uzun süre tutucam diyorsan hisseler çoğu...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,734
Üyeler
173,248
Son üye
35441523
Geri