Bazı kişiler amdyi çok gömdüğü için çekiniyorum biraz o yüzden karasız kaldım. 5000 serisi alırsam aklımda 5070 ti var şuanlık. Onda da stok sıkıntısı var istediğim modelleri çok bulamadım.
1779645755
Bütçe olarak şuanlık sadece almam gereken ekran kartı kaldı 70leri belki zorlıyabilirim. O...
https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-mercury-rx-9070-xt-oc-magnetic-air-white-16gb-rgb-gddr6-256bit-ekran-karti.html bu modelin övüldüğünü duymuştum fiyat olarak çok mu pahalı amd için ? Bir de 5070 ti serisi için aero modeli veya diğer modeller hakkında bilginiz var mı ?
Bütçem fanlar, sıvı soğutma ve güç kaynağı için 30k
Fanlar, sıvı soğutma ve psu için 30 bine kadar çıkabilirim.
1779112809
Lian li fanlar yerine hem görünümü güzel hem de performansı yüksek bir fan bulamadım. Asiahorse önermişlerdi fakat bazı forumlarda ses sorunu olduğunu söyleyenler olmuş o...
Yeni bir sistem topluyorum kasa modeli olarak Lian li o11 vision compact aldım fakat ilk defa sistemi kendim toplayıp kuracağım için kasa içine fanlar nasıl konulmalı ve hangi fanları tercih etmeliyim noktasında kafam baya karışık. Fan olarak kafamda lian li nin TL modeli var ama farklı...
Laptop soğutucum var ve genel anlamda sıcaklık değerlerim çok yüksek değil diye düşünüyorum ama aralık olarak biliyorsan oyun içinde sıcaklık değerlerim kaç olmalı ?