üzgünArmut isimli üyenin son içerikleri

1. Ü

Gigabyte Aero 5070 Ti Alınır mı

Bazı kişiler amdyi çok gömdüğü için çekiniyorum biraz o yüzden karasız kaldım. 5000 serisi alırsam aklımda 5070 ti var şuanlık. Onda da stok sıkıntısı var istediğim modelleri çok bulamadım. 1779645755 Bütçe olarak şuanlık sadece almam gereken ekran kartı kaldı 70leri belki zorlıyabilirim. O...
  2. Ü

https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-mercury-rx-9070-xt-oc-magnetic-air-white-16gb-rgb-gddr6-256bit-ekran-karti.html bu modelin övüldüğünü duymuştum fiyat olarak çok mu pahalı amd için ? Bir de 5070 ti serisi için aero modeli veya diğer modeller hakkında bilginiz var mı ?
  3. Ü

Nvidia şartım yok ama amdden biraz çekiniyorum
  4. Ü

bugün yarın alıcam o yüzden stoğu olan modellere bakıyorum şuanlık
  5. Ü

Ekran kartı olarak beyaz bir model istediğim için bu modeli almak istiyorum. Bilgisi veya başka önerisi olan var mı ?
  6. Ü

Yardım Lian Li O11 Vision Compact Kasa Fan Yerleşimi Nasıl Yapılmalı ?

Sistemi beyaz topluyorum radyatörün beyaz halini bulamadım. Bir de asiahorse fanların hangi modelini tercih etmeliyim ?
  7. Ü

Bütçem fanlar, sıvı soğutma ve güç kaynağı için 30k Fanlar, sıvı soğutma ve psu için 30 bine kadar çıkabilirim. 1779112809 Lian li fanlar yerine hem görünümü güzel hem de performansı yüksek bir fan bulamadım. Asiahorse önermişlerdi fakat bazı forumlarda ses sorunu olduğunu söyleyenler olmuş o...
  8. Ü

Yeni bir sistem topluyorum kasa modeli olarak Lian li o11 vision compact aldım fakat ilk defa sistemi kendim toplayıp kuracağım için kasa içine fanlar nasıl konulmalı ve hangi fanları tercih etmeliyim noktasında kafam baya karışık. Fan olarak kafamda lian li nin TL modeli var ama farklı...
  9. Ü

Yardım Asus Tuf A15 Düşük Fps ve Fps Drop

Laptop soğutucum var ve genel anlamda sıcaklık değerlerim çok yüksek değil diye düşünüyorum ama aralık olarak biliyorsan oyun içinde sıcaklık değerlerim kaç olmalı ?
  10. Ü

ben de dediğini şimdi bi denedim çok bir şey değişmedi yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
  11. Ü

Hwinfo ile oyun oynarken ortalama cpu sıcaklık değerim 66 67 lerde performansı etkileyecek kadar kötü bir sıcaklık mı ?
  12. Ü

Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 9 8945H RAM: 16 GB DDR5 5600 MHz (Micron) GPU (Harici): NVIDIA GeForce RTX 4070 8GB GDDR6 GPU (Dahili): AMD Radeon 780M Graphics Anakart: ASUSTeK FA507UI Oyunlarda almam gereken fps değerlerinin altında fps değerleri alıyorum ve özellikle lolde oyun 150 160...
Geri