@Tayfunns merhaba size de sormak istiyorum ama ulaşamadım ben size yada forumlardan müsait olduğunuzda bu mesajıma bilginiz dahilinde ise cevap yazarmısınız...
Tamam hocam kafamı karıştıran bir de soru var doğru mu biliyorum emin değilim mesela ekran 250 hz ve ben 150 fps alıyorum benim gördüğüm ekran 150hz mi...
Baktım şimdi ona da aynı fiyat neredeyse bende bu fiyat bandına almıştım bakalım bu aldığım ürün gelince bi test yapacağım sorun olmazsa kullanırım bi sorun...
Bu cuma almıştım gemini gecesinden 11.999 a 1 2k nın önemi yok beni üzmesin hani aldığım ürün iyi bir ürün olsun yeterli benim için bende çünkü ürünü çok...
Böyle bir monitör arıyorum fiyatı 1 K vs yüksek demişsiniz ama bu benim için problem değil siz bilgili birine benziyorsunuz beni üzmeyecek bir monitör...
Merhaba ekran kartın 7700xt şuanki ana monitörümü yan monitör yapıp bir 2k monitör almayı planlıyorum 2k 200 hz üzeri bir ekran düşünüyorum daha önde alıp...
Benimde monitör de sorun var sanırım kullanmam engel değil şuan ama ileride ne olur bilemem hz düşürünce ekranın üst kısmında çizgiler çıkıyor ve bilgisayar...
Merhaba forum kullanıcıları yeni bir monitör almak istiyorum şuanki monitörümü yan monitör yapıp 2k bir monitör almayı düşünüyorum ekran kartım 7700xt...