v3ys7 isimli üyenin son içerikleri

1. V

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB 64 GB RAM Sistem 33.266 TL

Ram’ler ile ilgilenen olursa takas vs. konuşabiliriz aynı şekilde.
  2. V

hocam gelişme olursa haber verir misin ?
  3. V

Benim siparişim hâlâ iptal kısmında görünüyor. Havaleyi sağladım, birkaç defa telefon ve mail yoluyla ulaştım. Sürecin devam ettiğini söylediler. Aynı durumda olan var mı ?
  4. V

Dostlar ben de arandım, normalde iptal etmiştim ancak istiyorrum sistemi böyle bir durumda. onaylamadan kesildi telefon müşteri temsilcilerine de çok sıra var ulaşamıyorum ne yapmalıyım sizce ? Mail de attım. Ayrıca bu sistemde 64GB ram kullanabilir mi ? yoksa downgrade mi edilmeli ?
  5. V

ACİL YARDIM! KASA KURARKEN YANDI

peki hocam teşekkürler
  6. V

Üzerinden baya zaman geçmişti. Ayrıca yanmaya sebep olan bağlantıları da çıkardım. Neden olabilir ?
  7. V

Hocam teşekkür ederim öncelikle. Mağaza zaten yakın direkt götüreceğim. incelensin bakalım inşallah bir problem yoktur. 1762643535 evet hocam gün içerisinde aldım zaten 1762643565 anakart ve kasada sıkıntı olmuştur inşallah sadece. tek temennim o.
  8. V

Evet dediğim gibi fan bağlantılarını sökünce normal bir şekilde açıldı, ancak yine de içeride koku var. Açılması inşallah ne anakart, ne işlemci ne de ekran kartına zarar gelmediğini gösteriyordur.
  9. V

Nasıl bir hasarla çıkabilirim bu işin içinden ? Temel bileşenler etkilenmiş midir sizce ?
  10. V

yok hocam bağlantıyı kesip taktım, zaten tekrar güç verdiğimde koptu kıyamet
  11. V

yapma hocam ya çok kötüyüm zaten
  12. V

Merhabalar, yeni pc topladım aldım ve eve geldim. daha önce kendim toplamamıştım. en fazla ne olabilir ki diyerek kurdum. her şey yolundaydı bios'a girdim ve kontrol ettim. diğer tüm ayarları da yaptım. ancak kasanın fanları çalışmıyordu. arkadaki molexx bağlantısını yapmadım, belki ondandır...
  13. V

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/ Sizce ne kadar olur fiyatı ? 9060xt'li sistem arayışındayım. İtopyadan siparişim var ancak galiba iptal olacak yanlış fiyatlandırmadan dolayı.
  14. V

Saat 4 civarı ben de gördüm aldım, baya bi forumlarda dolaştım kimse fark etmemişti. inşallah iptal olmaz. Ayrıca 16GB Ram ile de almak istediğim bir sistemdi. Sizce o fiyattan devam eder mi ?
  15. V

7500f 9060xt Hazır Sistem Alınır mı ?

Merhabalar, 35-40k civarlarında bir bütçe ile sistem bakıyorum uzun zamandır. Kasımda fiyatlar beklediğim ölçüde düşmedi. Asıl hedefim 5060ti 16 GB'lı bir sistemdi ama fiyatlar ortada, o yüzden 9060xt'li sistemler bakıyorum. Kendim topladığımda peşin fiyatına 9 taksit avantajı ile 40k'ya...
Geri