❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB 64 GB RAM Sistem 33.266 TL

Ekran kartı + ramler satıldı mı geriye kalan ürünler bedavaya gelmiş olacak. Ben kullanmak için almıştım zaten, dün akşamki 2*16 Corsair'lerin iptal olmasından sonra ilaç gibi geldi hayırlısı olsun.

İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.

Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi helal olsun ne diyeyim, şaşkınım.
üfff efsane olay bileklerimi kesicem şimdi :))) geldikten sonra giriş seviyesi anakart falan değiştirilip hayvan gibi pc ye dönderilir bu :D

Dostlar ben de arandım, normalde iptal etmiştim ancak istiyorrum sistemi böyle bir durumda. onaylamadan kesildi telefon müşteri temsilcilerine de çok sıra var ulaşamıyorum ne yapmalıyım sizce ? Mail de attım. Ayrıca bu sistemde 64GB ram kullanabilir mi ? yoksa downgrade mi edilmeli ?

Dostlar ben de arandım, normalde iptal etmiştim ancak istiyorrum sistemi böyle bir durumda. onaylamadan kesildi telefon müşteri temsilcilerine de çok sıra var ulaşamıyorum ne yapmalıyım sizce ? Mail de attım. Ayrıca bu sistemde 64GB ram kullanabilir mi ? yoksa downgrade mi edilmeli ?
İptal kaydını almışlardır bol şans :D

İptal gelir diye iptal etmiştim aksilik gönderim yapmışlar helal olsun. 16 parasına 32 gönderirler anlarımda 64 göndermek de ayrı bir zenginlik.

Benide aradılar havaleyi yapan oldu mu

Normalde ben de iptal etmiştim aradılar aynı şekilde göndereceğiz dediler dedim ram için 20bin fiyat farkı istemişlerdi müşteri memnuniyeti için göndericeğiz dediler

İptal gelir diye iptal etmiştim aksilik gönderim yapmışlar helal olsun. 16 parasına 32 gönderirler anlarımda 64 göndermek de ayrı bir zenginlik.
Bende kendim iptal etmiştim ama arayıp göndereceğiz dediler. Çağrı merkezi rezalet 40 dakika bekletiyorlar. Ulaşabilirseniz durumu söyleyin bence yardımcı olurlar. Diğer müşterilere gönderip size göndermezlerse dava yolu açılır çünkü.

Bende kendim iptal etmiştim ama arayıp göndereceğiz dediler. Çağrı merkezi rezalet 40 dakika bekletiyorlar. Ulaşabilirseniz durumu söyleyin bence yardımcı olurlar. Diğer müşterilere gönderip size göndermezlerse dava yolu açılır çünkü.
Havaleyi yaptınız mı

İhtiyacım yoktu sadece meraktan almıştım firmayı zarara uğratmama gerek yok yinede insanın aklı kalıyor 32gb Ram 8000tl ediyor.

Beni de aradılar 2 tane almıştım iptal olmuştu. Havale istedikleri için param 1 tanesine yetti xD alabilen alsın RAM'leri 14-15'e rahat satarsınız, yerine de 2. el 2X16 alın 5K bandına keyfinize bakın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,405
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri