Talibim hocamBana dün kargo ile geldi. Aynı şekilde İtopya'ya teşekkür ederim. Sözlerinin arkasında durmaları çok güzel. Ben sistemi satılığa çıkardım çünkü daha iyi bir sistem kurmaya karar verdim.
ben Acıbadem şubeden elden teslim olarak oluşturmuştum siparişi o şekilde teslim aldımHocam nasıl aldın kargo ile gönderim sağlayabiliriz sadece diyor? mağazaya gitsem verirler mi?
Benim siparişim de aynı durumda mail attım henüz dönüş olmadıBenim siparişim hâlâ iptal kısmında görünüyor. Havaleyi sağladım, birkaç defa telefon ve mail yoluyla ulaştım. Sürecin devam ettiğini söylediler. Aynı durumda olan var mı ?
hocam gelişme olursa haber verir misin ?Benim siparişim de aynı durumda mail attım henüz dönüş olmadı
O nasıl oldu hocamBen işime yaramayan ürünleri 9070xt + Holosko + bir miktar para ile ile takas ettim.
Ürünler gelmişti. Sarı siteden ilan açtım. Denk geldi biriyle takas ettim.O nasıl oldu hocam
Montajsız mı almıştınız çabuk gelmiş ürünleriniz. Ben iptal etmiştim aradılar havale istediler attım. Bugün aradım ödeme onaylanmış siparişi manuel oluşturacaklarmış sitede gözükmez dedilerÜrünler gelmişti. Sarı siteden ilan açtım. Denk geldi biriyle takas ettim.
Konu sahibi banlı olduğu içinbu konu hala geçerli mi ? neden hala İNDİRİM BİTTİ olarak işaretlenmemiş.
admin yok mu forumda, konu içeriğini değiştiremiyorlar mıKonu sahibi banlı olduğu için