MutsuzBirSeker
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
2x32 gskill kafadan 15k-16 k satarsınız zaten
üfff efsane olay bileklerimi kesicem şimdiİşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı kalacak diye de anlaşılıyor. Kafam karıştı.
Edit: 64GB ram olacak şekilde göndereceklerini belirttiler, hiç beklemiyordum bunu. Vallahi helal olsun ne diyeyim, şaşkınım.
İptal kaydını almışlardır bol şansDostlar ben de arandım, normalde iptal etmiştim ancak istiyorrum sistemi böyle bir durumda. onaylamadan kesildi telefon müşteri temsilcilerine de çok sıra var ulaşamıyorum ne yapmalıyım sizce ? Mail de attım. Ayrıca bu sistemde 64GB ram kullanabilir mi ? yoksa downgrade mi edilmeli ?
Bende kendim iptal etmiştim ama arayıp göndereceğiz dediler. Çağrı merkezi rezalet 40 dakika bekletiyorlar. Ulaşabilirseniz durumu söyleyin bence yardımcı olurlar. Diğer müşterilere gönderip size göndermezlerse dava yolu açılır çünkü.İptal gelir diye iptal etmiştim aksilik gönderim yapmışlar helal olsun. 16 parasına 32 gönderirler anlarımda 64 göndermek de ayrı bir zenginlik.
Havaleyi yaptınız mıBende kendim iptal etmiştim ama arayıp göndereceğiz dediler. Çağrı merkezi rezalet 40 dakika bekletiyorlar. Ulaşabilirseniz durumu söyleyin bence yardımcı olurlar. Diğer müşterilere gönderip size göndermezlerse dava yolu açılır çünkü.
İhtiyacım yoktu sadece meraktan almıştım firmayı zarara uğratmama gerek yok yinede insanın aklı kalıyor 32gb Ram 8000tl ediyor.Bende kendim iptal etmiştim ama arayıp göndereceğiz dediler. Çağrı merkezi rezalet 40 dakika bekletiyorlar. Ulaşabilirseniz durumu söyleyin bence yardımcı olurlar. Diğer müşterilere gönderip size göndermezlerse dava yolu açılır çünkü.