vaclavcerny isimli üyenin son içerikleri

1. V

Max 40 bin gaming laptop önerisi

Gaming laptop almayı düşünüyorum en fazla 40 bin verebilirim taksitli almayı düşünüyorum 9 taksit yapan bulabilirsem alacağım ne almalıyım sizce öyle GTA 6 vb oyunlar oynamam cs valo LoL hikayeli oyunlar ac mafia falan oynarım
  2. V

Bu durumdan nasıl cikabilirim

Belki de seçicissindir. Ya da çok çalışmaktan kendine hiç vakit ayırmamışsındır. Bence böyle şeyleri kafaya takmak için daha çok gençsin. Ben de öyleyim. Sen belki ciddi ilişki istiyorsun ama o gördüğün kişiler biribirleriyle takılıyorlardır. Bilemedim ben de aynı şeyleri yaşıyorum ama çok...
  3. V

Steam şifremi unuttum giremiyorum

Ticket atıyorum mail gelecek diyor ama olumsuz. Telefon numarasını da bir türlü dogrulayamıyordum o yüzden yok. Para yüklediğim kartımı da girdim bu hesabın sizin olduğunu kanitlayamadik diye mail geldi
  4. V

Steam şifremi unuttum giremiyorum

Arkadaşlar Steam şifremi unuttum PC de açık degildi sadece mobilde açıktı ama kendi kendine çıkış yapmış. Şifremi unuttum diyorum Steam Mobile kod gönder diye seçenek çıkıyor ama mobilde açık değil diğer seçeneği seçiyorum hesabın sizin oldugu kanitlanamadi diyor ne yapmalıyım
  5. V

Paranoyadan yaşam kalitem düştü

Muhtemelen öyle pek bir hobim falan yok en fazla arkadaşlarla takılma falan. Ben de farkındayım aslında ama zihnimde düşündüğüm olayların kesin olmayacağının garantisi olmadığı için aklımdan bir türlü çıkmıyor.Mesela yazdığım küfür olayı bunun yaşanmayacağının garantisi yok o yüzden aklımdan...
  6. V

Sorun o değil ya kimseyle bir sıkıntım yok da sorun bu işte ortada bir şey yokken aklıma türlü şeyler geliyor bir anda sadece bir örnek vereyim dedim
  7. V

19
  8. V

Sürekli bir paranoya halindeyim. Başıma hiç gelmeyen şeyler sanki her an olabilirmiş gibi. Mesela niyeyse her an hayatım kararacak gibi hissediyorum. Yaşam enerjik kalmadı. En sıcağından bir hafta önce aklıma hiçbir sebep yokken şu geldi. İlla ki bir hocaya falan küfür etmişimdir konuşmalarda...
Geri