Mutlaka RAM takviyesi yapman gerekiyor. Almışken rtx4060 alman çok faydalı olur.
41799'a Çıkabilirsen
8 GB Ram Ama Dediğin Fiyat 39,999 Tl
dediğim gibi...
Gaming laptop almayı düşünüyorum en fazla 40 bin verebilirim taksitli almayı düşünüyorum 9 taksit yapan bulabilirsem alacağım ne almalıyım sizce öyle GTA 6...
Belki de seçicissindir. Ya da çok çalışmaktan kendine hiç vakit ayırmamışsındır. Bence böyle şeyleri kafaya takmak için daha çok gençsin. Ben de öyleyim...
Ticket atıyorum mail gelecek diyor ama olumsuz. Telefon numarasını da bir türlü dogrulayamıyordum o yüzden yok. Para yüklediğim kartımı da girdim bu hesabın...
Arkadaşlar Steam şifremi unuttum PC de açık degildi sadece mobilde açıktı ama kendi kendine çıkış yapmış. Şifremi unuttum diyorum Steam Mobile kod gönder...
Öneriye bak. Bir de yaşını sormuş çocuğa. Bravo dostum, psikiyatrist falan mısın?
1770503244
Bana da oluyor bu hocam. Bi' ara yanlış yaptığım bir şeyden...
Belki boş vakitlerinizde birşeylerle ilgilenseniz,kafanıznı başka şeylere yorsanız hiç aklınıza gelmeyebilir böyle şeyler.tabş bende neticede doktor değilim...
Sürekli bir paranoya halindeyim. Başıma hiç gelmeyen şeyler sanki her an olabilirmiş gibi. Mesela niyeyse her an hayatım kararacak gibi hissediyorum. Yaşam...