valoo isimli üyenin son içerikleri

1. valoo

Bilgisayar boşta drop yiyor

Fare donmuyor ama Opera'da bi site yüklenirken pc komple kasmaya başlıyor.
  2. valoo

Bilgisayar boşta drop yiyor

Sistem özellikleri: i7 12700kf - rtx 5060ti 16g - samsung 990 pro 2tb - corsair ddr4 64gb dual 3600mhz ram - corsair 750+ bronze güç kaynağı. Bilgisayar opera'da sonra dosya gezgininde boşta drop yiyior boşta bütün driverler falan güncel ama boşta donuyor. Arkaplanda çalışan programlara da...
  3. valoo

Bilgisayar yedeği için SSD mi alınmalı hard disk mi?

Eski bilgisayarın leptop mu masaüstümü eski pc'endeki harddisk ssd neyse yeni pc'ye bağla varsa yoksada harddisk al
  4. valoo

M2 ssd önerisi istiyorum

Merhaba arkadaşlar, elimde MSI PRO H610M-E DDR4 anakart var. 2 TB M.2 NVMe SSD almak istiyorum; DRAM önbelleği olan, güvenilir, uzun ömürlü bir model tercih ediyorum buna göre önerilerinizi bekliyorum.
  5. valoo

İşlemci ve kasa fanı hızlarını nasıl ayarlamalıyım?

İşlemciyi değiştirdikten sonra işlemci ve kasa fanım hızlanıp hızlanıp yavaşlıyor Msi Center'dan fan ayarımı nasıl yapmalıyım? n ayarımı nasıl ayarlamalıyım?
  6. valoo

Türktelekom fiber'e geçmek mantıklı mı?

türktelekom 500mbps lik paket ozaman daha iyi oluyor çünkü aylik 800ödüyon 18 aylikta
  7. valoo

Netspeed 200mbps’lik paket aylık ne kadar ödüyorsun
  8. valoo

Bir çılgınlık yapıp Gta 5’i yarim saate falan indirmek istiyorum
  9. valoo

Binada sadece Türktelekom fiber altyapısı var. Şuan Netspeed 100mbps'lik paketi kullanıyorum ama yüksek hızda bi paket arıyorum, türktelekom 500mbps'lik yada 1000mbps'lik tarifelere geçiş yapmak istiyorum. Türktelekom 1000mbps 18 Ay taahhütlü ilk 6 Ay 535 TL, devam eden 12 ay 1.070tl diyor. 75Tl...
  10. valoo

I5 12400F'ten i7 12700KF'ye mi yoksa i5 14600KF'ye mi geçilir?

render vs. her konuda daha iyi demi 1747648703 i7'nin p-coresi daha yüksek ama yinede i5 daha iyidir demi
  11. valoo

I5 12400F'ten i7 12700KF'ye mi yoksa i5 14600KF'ye mi geçilir?

Sadece oyun oynamıyorum ara sıra render, obs yayın yapıyorum, hangisini önerirsiniz?
  12. valoo

Razer Blackshark V2 Pro 2023 Mikrofon Ekolayzer ayarı sorunu

Ürün sıfır mı ne kadar kullanılmış garanti durumunu sor
  13. valoo

Razer’in kablosuz kulaklığı üzmez blutooth falan kullanmazsan gecikme vs. olmaz usb dongle tak keyfine bak.
  14. valoo

Gecikme olmuyor ses kaliteside hoşuma gidiyor. Razer synapse programı düzgün çalışmıyor ve razerden yazılım ile ilgili destek almak istersen süreç çok uzun sürüyor onun dışında iyi severek kullanıyorum. Razerin synapse programını kafama takmam diyorsan takar kullanırım diyorsan güzel.
  15. valoo

Mikrofon önemli değilse alabilirsin.
Geri