Altyapı sorgulamasinda 75 mbps gözüken internetim için turknetin paketine geçtim ancak 35mbps hız alabiliyordum.Turk Telekom ekibi kontrol için geldi ve ankastre kutusuna bakıp ölçdüğünde hızın 90 mbps olduğunu, eve gelip ölçtüğünde 30mbps bunun sebebinin bina içi kablo olduğunu söyledi...
Merhabalar bütçem 700 lira vdsl çekim gücü iyi olan bir modem bakıyorum.
https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-dsl-n300-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NJ?magaza=Arestrendy&url_src=and-product-detail
Bu modemi buldum önerir misiniz?
Merhabalar. Bugün bir arkadaşım G332 almış ve sesin az geldiğini söylüyor. Başka PC olmadığı için bakamamış ancak IPad'inde sesin yüksek olduğunu söyledi. Yazılımsal desteği yok kulaklığın, sebebi nedir çözülebilir mi?
Açılmiş konular var ancak fiyatlar değişiyor en son 2 ay önce gördüm. Güncel fiyatlar olarak media markt,teknosa ve vatandan olmak üzere önerebilir misiniz ? Biliyorum pahalı olduğunu ancak yarın 3 mağazanın 1inden gidip alınıcak teşekkürler
Merhabalar laptop kullanıyorum ve 5400rpm harddisk e windows 10 kurulu olduğu için çok yavaş açılıyor kendine gelmesi uzun sürüyor. Bende bu yüzden m2 ssd almaya karar verdim 240gblık olanlarından 3 tane arasında kaldım KingSpec markası hakkında bilgim yok ama hızı yüksek yazılmış hangisini...
Merhabalar bir arkadaşım yazdı az önce bluetooth açma butonu kitlenmiş kapalı diye. Ben de driver güncellemesini söyledim olmamış. Daha sonra aygıt yöneticisine baktığımızda bluetoothla alakalı hiçbir şey yoktu.Çözümü nedir ?
Merhabalar 700 800 tl civarında rahat bir koltuk arıyordum.Karşıma xprime in yeni 700tllik koltuğu çıktı kullananlar var mıdır tavsiye edenler 1000 lira üstündekiler gibi rahatlık beklemiyorum başka önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler...