Yani hemen zarar vermese bile yarıiletken ömrünü kısaltacaktır. Uzun vadede standart kullanımdan daha az ömrü olacağını düşünüyorum. İyice araştırmadan...
Mux switch varsa sadece dahili ekran kartı ve sadece nvidia olacak şekilde ayrı ayrı dener misiniz? Birinden birinde düzgün çalışırsa hangi ekran kartının...
Cihazınız HDR destekli bir monitöre bağlı olduğunda destekler ancak laptop monitörünüzün HDR desteklediğine dair bir bilgi bulamadım. Zaten attığınız SS'de...
Duvara montaj için VESA desteği olması yeterli ki sizin monitörde de bu özellik mevcutmuş. Duvara asma aparatlar bu standarta uygun üretilmekte.
1734795827...
Maalesef şarj ederken görüntü aktarımı da sağlayan bir seçenek henüz mevcut değil. Bunu yapabilmek için kaliteli bir type-c hub'a ihtiyacınız var. Ancak...
Coil whine gibi geldi bana, cızırtımsı tiz bir ses. Ama kayıttan tam anlaşılmadığı için tam da emin olamadım fanın sesi mi coil whine mı diye. Basitçe ses...
12450h* hem ddr4 hem ddr5 desteklediği için dikkatli davranmakta fayda var. Attığınız model numarasına göre ddr5 ve 4800MHz gözükmekte. Ama isterseniz görev...
Rica ederim. Dediğim sıcaklık limiti koymayı da göstereyim, isterseniz yaparsınız. İşlemci sıcaklık limitini 80 dereceye çekmek için;
Burada PROCHOT...
Laptop için olağan değerler. Ama içiniz rahat etsin isterseniz throttlestop indirip işlemci sıcaklık limitini 80-85 civarına değiştirebilirsiniz. minimal...
Dediğin gibi samsung renegade den 800 900 daha pahalı gereksiz gibi .
hatta ilk önerdiğin WD SN580 de çok mantıklı geldı yazma hızları çok hissedilmiyor...