Vapelord isimli üyenin son etkinliği

• Vapelord
    Vapelord, Yardım LOQ 8845HS İşlemci Overclocklanabiliyormu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Yani hemen zarar vermese bile yarıiletken ömrünü kısaltacaktır. Uzun vadede standart kullanımdan daha az ömrü olacağını düşünüyorum. İyice araştırmadan...
  • Vapelord
    Vapelord, Yardım LOQ 8845HS İşlemci Overclocklanabiliyormu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Çok bilgim yok ama belki şu işinize yarar: https://amdaputuningutility.com/
  • Vapelord
    Vapelord, Bu laptopun sarj girişi nedir? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Başlat'a "Sistem bilgisi" veya çalıştırdan "msinfo32" yazarak model bilginize erişebilirsiniz.
  • Vapelord
    Mux switch varsa sadece dahili ekran kartı ve sadece nvidia olacak şekilde ayrı ayrı dener misiniz? Birinden birinde düzgün çalışırsa hangi ekran kartının...
  • Vapelord
    Vapelord, LAPTOPUM HDR KARSILIYOR MU ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Cihazınız HDR destekli bir monitöre bağlı olduğunda destekler ancak laptop monitörünüzün HDR desteklediğine dair bir bilgi bulamadım. Zaten attığınız SS'de...
  • Vapelord
    Vapelord, Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 ve AOC CQ27G2U/BK monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Duvara montaj için VESA desteği olması yeterli ki sizin monitörde de bu özellik mevcutmuş. Duvara asma aparatlar bu standarta uygun üretilmekte. 1734795827...
    • Screenshot_1.png
  • Vapelord
    Vapelord, Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 ve AOC CQ27G2U/BK monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Maalesef şarj ederken görüntü aktarımı da sağlayan bir seçenek henüz mevcut değil. Bunu yapabilmek için kaliteli bir type-c hub'a ihtiyacınız var. Ancak...
  • Vapelord
    Vapelord, Laptoptan gelen garip ses başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Coil whine gibi geldi bana, cızırtımsı tiz bir ses. Ama kayıttan tam anlaşılmadığı için tam da emin olamadım fanın sesi mi coil whine mı diye. Basitçe ses...
  • Vapelord
    Vapelord, Laptopuma hangi rami almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    CL çok yüksek ihtimal aynıdır, cpu-z indirip bakabilirsin. Zaten sıkıntı da çıkmaz, sistem hangi ram'in daha yavaşsa her iki ram'i de ona endeksler.
  • Vapelord
    Vapelord, Laptopuma hangi rami almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    12450h* hem ddr4 hem ddr5 desteklediği için dikkatli davranmakta fayda var. Attığınız model numarasına göre ddr5 ve 4800MHz gözükmekte. Ama isterseniz görev...
  • Vapelord
    Bir problem yaşamazsınız hocam. İster HDMI ile bağlayın ister type-c ile bağlayın. Gündelik işler için her türlü tam verimli çalışır.
  • Vapelord
    Vapelord, Laptopum çok ısınıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Rica ederim. Dediğim sıcaklık limiti koymayı da göstereyim, isterseniz yaparsınız. İşlemci sıcaklık limitini 80 dereceye çekmek için; Burada PROCHOT...
    • Screenshot_1.png
  • Vapelord
    Sıcaklığın ram miktarı ile bağlantısı yok. Ama ikinci bir RAM taktırsanız çok güzel performans artışı sağlar.
  • Vapelord
    Laptop için olağan değerler. Ama içiniz rahat etsin isterseniz throttlestop indirip işlemci sıcaklık limitini 80-85 civarına değiştirebilirsiniz. minimal...
  • Vapelord
    Dediğin gibi samsung renegade den 800 900 daha pahalı gereksiz gibi . hatta ilk önerdiğin WD SN580 de çok mantıklı geldı yazma hızları çok hissedilmiyor...
Top Bottom