Vapelord isimli üyenin son etkinliği

• Vapelord
    Vapelord, Eski laptop yenileme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    -Şunu indirip kurun: https://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.13-en.exe -Daha sonra da fotoda gösterdiğim slot kısmında kaç adet slot ismi varsa onu...
    • Screenshot_2.png
  • Vapelord
    Vapelord, HDMI Üzerinde BIOS Görüntüleme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şimdi şöyle. Eğer siz monitörden görüntü alıp dahili ekrandan alamıyorduysanız tek yapmaları gereken laptop ekranını değişmeleriydi. Ekran kartınızda sorun...
  • Vapelord
    Vapelord, Monster laptop fps sorunu yaşıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    İşlemci yetersizliği, işlemcide pumpout olmuş macun sebebiyle çok ısınma veya düşük L3 cache belleği bunun sebebi olabilir.
  • Vapelord
    Vapelord, Oyunda Laptop GPU güç az çekiyor mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şöyle etkilenebilir. İşlemci çok ısınırsa güç kısar. Güç kısınca performansı düşer. Performans düşünce bazı durumlarda ekran kartının tamamını besleyemez ve...
  • Vapelord
    Hocam performans için hogwart's ı bir kenara bırakıp optimize bir oyunla deneyin. Pc'nizde sorun olduğunu düşünmüyorum. 4050 ve 4060 zaten oyunlarda 90-105...
  • Vapelord
    Furmark'da watt'ı HwMonitor, HwInfo veya msi afterburner osd ile gözlemleyebilirsiniz. Hogwart's legacy optimizasyonu rezalet bir oyun. Ben de oynadım ve...
  • Vapelord
    - Hocam furmark testi çalıştırırsanız maksimum güç tüketimine ulaşıp ulaşmadığınız test edebilirsiniz. - Kaç watt limitinin olduğunu da Nvidia denetim...
  • Vapelord
    Hocam şu başlığa da paylaşılabilirmiş: https://forum.donanimarsivi.com/forumlar/kullanici-incelemeleri-ve-rehberleri.116/ Emeğinize sağlık, teşekkürler...
  • Vapelord
    Tongfang anakart kullanılan Monster modellerindeki kronik güney köprüsü arızasının sebebini tespit ettim. Makineler garanti süresi dolmasına yakın ya da...
  • Vapelord
    Vapelord, Lenovo IdeaPad 5 14ALC05 ve AOC CQ27G2U/BK monitör başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Arkadaşınızın kablosu ile deneyin bir de. En azından kablodan mı başka bir şeyden mi anlamış olursunuz. Windows ayarlarını yapmayı da ihmal etmeyin.
  • Vapelord
    Vapelord, 1 TB M2 ssd önerisi arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Aşağı yukarı anlatmışlar: https://techolay.net/sosyal/konu/dramin-ssddeki-onemi.4592/
  • Vapelord
    Vapelord, 1 TB M2 ssd önerisi arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Anakartınız bu atacağım SSD'lerin hiçbirini tam performans çalıştırmayacak ama geleceğe yönelik yatırım olması amacıyla kullanışlı ürünler. Özellikleri ile...
  • Vapelord
    Vapelord, İşlemcide h ve hx farkı nedir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Muhtemelen lenovo loq önermiştir, 12450hx + 4060 olan modeli. O modellerin 170w adaptörü var ve cihaza yetmiyor. Bu nedenle battery drain sorunu yaşanıyor...
  • Vapelord
    Vapelord, MSI Vector 16 HX A13v çok ısınıyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu vector modellerinde kullanılan termal macunun çabuk pump-out olduğu hakkında yorumlar okumuştum. Hatta cihaz.tv'de de bahsetmişlerdi. Bu nedenle...
  • Vapelord
    Vapelord, Acer nitro 16 R7 7840 RTX 4070 WİN10 kurma? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam win11 ile devam etmeniz gerekirse diye yazıyorum. Bence win10 ile en gıcık fark sağ tıkladığınızda çıkan menüdeki değişiklik. Onu eski hale getirmek...
Top Bottom