16mb L3 önbellek var ondan dolayı 200 civarında limitleniyor. 4070 ile hikaye bazlı oyunları çiçek gibi oynarsınız. 7840hs de onu gayet güzel besler, bir...
HP destek ile görüşüp yönergelerini izleyin. Bakımlarını serviste yapsınlar. Cihazınız daha 1 sene garanti kapsamında. Kendiniz yaparsanız kapsam dışı...
Hocam 2 adet m.2 soketiniz var ve benim SSD önerilerim:
1) Orta seviye f/p için bu iki modelden biri (Her ikisinin de 1TB modelinin yazma ömrü 600TBW)...
Hocam bence hiçbirini tercih etmeyin. Hepside pump-out yapma potansiyeli var. Mümkünse "Honeywell ptm7950" faz değişimli termal pad alın ve uygulayın...
Valorant için fps ekran kartından ziyade işlemciye bağlı. İşlemcinizde 12mb L3 önbellek var. Bu önbellek ile tahmini performansı 200-250 arasında olsa...
Hocam monster'ın kullandığı macunlar pump-out dediğimiz macunu dışa kusma problemine sebep oluyor. Bakımdan 2 ay sonra işlemcinin 95 derecelere çıkmasının...
Hocam, tasarlanan kapasite 70070mWh, tam şarj 58720mWh yani %17 batarya aşınması gözüküyor. İlk aldığınız zamandan biraz daha az süre sunması bu değerlerle...
Hocam benim bildiğim lenovo, cihazlarında ptm7950 veya benzeri ürünler kullanıyor. Ancak bunu yerli servisler de yapıyor mu bilmiyorum. Şu aldığınız...
İşlemciniz ya 11400h ya da 11800h olduğunu varsayıyorum ve attığınız her iki RAM modeli de bu işlemcilerde sorunsuz çalışır. G.Skill Ripjaws in anlık fiyatı...
Donanımlar gayet dengeli, malzeme kalitesi de güzel falan ama maalesef tek bir önemli sorunu var bu modelin. O da 170w adaptörle geliyor olması. Yani...
HDMI ile ben de görüntü alamıyorum BIOS ekranında. Muhtemelen desteklenmeyen bir görüntü aktarım biçimi var, detaylarına hakim değilim. Ama mesela VGA...
Güç modlarını değiştirdiğinizde aynen 5500rpm kalıyor mu veya custom curve oluşturabiliyorsanız ona yanıt veriyor mu? Omen gaming hub kurulumunu silip OEM...