Vapelord isimli üyenin son etkinliği

• Vapelord
    Çözümden önce g-sync'nin kullanıldığından emin olun. Bunun için aşağıda gösterdiğim ayarı açın. Oyunu açtığınızda sağ üstte yeşil renkte "G-SYNC" yazısı...
    • Screenshot_1.png
    • Screenshot_2.png
  • Vapelord
    Vapelord, Logitech S150 Alarak kötümü yaptım? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hiç normal gelmedi bana. İnsanlar bu ürünün incelemesini yapmış kaliteli kayıt cihazları ile mümkün olduğunca aktarmaya çalışmışlar. Onlarda hiç böyle bir...
  • Vapelord
    Bu sorunu düşük, orta, yüksek gibi gruplarsak her ses seviyesinde yaşıyor musunuz?
  • Vapelord
    İade şansınız var mı? Varsa hiç uğraşmayın Z150 alın onun yerine. Veya markayı sorun etmezseniz işlevsel olarak aynı olmasına karşın 300-400₺ bandında olan...
  • Vapelord
    Tamam şimdi anladım olayı. Gamepower'ın USB kulaklıklarındaki dip ses sorununa benzer bir durum yaşıyorsunuz o zaman değil mi?
  • Vapelord
    Yani laptop'a takıp kullanabilmek istemen gayet normal ve beklenen bir şey. Bu ürünün amacı o sonuçta. Olayın fiziki boyutunu araştırmadım ve bilmiyorum...
  • Vapelord
    O laptop dışında başka bir enerji kaynağı deneyin o zaman. Powerbank falan da olur.
  • Vapelord
    Hocam usb muhtemelen laptop'a takılıdır diye düşünüyorum. Şöyle bir örnek vereceğim; bluetooth hoparlörlerimi 3.5mm jak ile bağlayıp şarjını da pc ye...
  • Vapelord
    Vapelord, Laptop sesi az geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    @Samagol hocam ben qwerty102... adlı arkadaşın imzasını sizin sanıp cevap vermişim. Kusura bakmayın. Sizin laptop modeliniz nedir?
  • Vapelord
    Vapelord, Acer Predator Helios Neo 16 Undervolt başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam güncel durum şöyle: Yukarıda yazdığım mesajı uygulamaya aynen devam ama; 1) System Agent'ın voltajı ile oynanmayacak. Varsayılan ayarında kalsın. 2)...
  • Vapelord
    Vapelord, HP Victus16 MSI Afterurner Sorunu ! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Oyun açılışlarında bazı oyunlar belirtmese de shader yükleme esnasında işlemciyi tam performans kullanır. Belki de o dikkatinizi çekmiştir, bir kontrol edin.
  • Vapelord
    Vapelord, Hp victus ısınma var mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    @bleed_ "Teşekkür ederim içim rahatladı. Bir şey daha sorucağım .İşlemcinin oyun içinde sıcaklıkları çok hızlı değişiyor örneğin bilgisayarda boşta 63...
  • Vapelord
    Vapelord, Hp victus ısınma var mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Gayet iyi değerler, hatta çok iyi.
  • Vapelord
    Vapelord, Laptop sesi az geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şu uygulamayı kurmadıysanız kurun, ses profilleri ile tatmin edici bir değişim görürsünüz diye düşünüyorum...
  • Vapelord
    Vapelord, Laptopu Monitore Bağlama başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Laptop HDMI bağlantınız 2.0 ve üstü versiyon ise 1080p çözünürlükte 240hz destekler. Bununla birlikte HDMI 2.0 destekli kablonuzun da olması gerekmekte...
Top Bottom