VasiPactuiss isimli üyenin son içerikleri

1. VasiPactuiss

3 Tane oyun arıyorum (eski). Yardımcı olabilir misiniz ?

Kral keşke zihnimdeki görüntüleri sana gösterebilsem. Ama sana şöyle daha net ayrıntılar vereyim. 1.Oyun : Sniper 3D diye bir mobil oyun var. O oyunun bakış açısıyla aynı. Ve bir şehirdeyiz. Sniper 3D'den daha kompleks bir oyun. Burada 5 kişi var ve sabit. Teröristlerin hepsinin tek bir amacı...
  2. VasiPactuiss

Yapay zeka daha şimdiden kafasına göre talimat vermeye başladı
  3. VasiPactuiss

2. Oyunu gerçekten buldum çok teşekkür ederim. Dedektif gibi inceleme yapmışsınız xD 1. ve 3. oyun ise oynadığım oyunlar değil. 1. Oyun için söyleyebileceğim diğer bir ayrıntı 3 boyutlu FPS olması. Önümüzde "base" olarak adlandırılan bir kamyon var (Görselde koyduğum) Biz bu üssü koruyoruz...
  4. VasiPactuiss

Küçükken çok fazla oyun oynadım, oynadık. Bunlardan 3 tanesi şu son zamanlarda kafama takılıp duruyor. İsimlerini hiç hatırlamıyorum ama oyunların kendilerini iyi hatırlıyorum. Oyunları bilen ya da tanıyan olursa isimlerini yazabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim. 1. Oyun : Bu oyunda bir...
  5. VasiPactuiss

Geçmişi unutamamak ve içinde gömülmek

Geçmişime ne zaman baksam koca bir yıl boyunca boş bir yaşantımın olduğunu görürürüm. Hiçbirşey araştırmadan ya da soruşturmadan, hiçbir işe adım atmadan, atsa bile hemen pes eden bir kişilik. Tembel ve bi' hayli üşengeç bir kişilik. Bu durumu yaklaşık 2-3 yıl önce fatk ettim fakat o zmn da...
  6. VasiPactuiss

IQ testine mantık kuramadığım soru

Demek ki sadece bakış açısı önemliymiş. Yığınla denklem kurdum kafamda. Demek ki yan yana değil üstü süte yapmayı deneseydim başarabilirmişim. Çok teşekkürler cevap için. 1710670313 İnsan merak ediyor ne bileyim
  7. VasiPactuiss

akademiklink adresinde var birtane ücretsiz. Bu soruda oradan zaten. Onun dışında İnternete Free IQ test yazınca çıkıyor. Örneğin Uluslararası IQ tesi, Mensa IQ test fln
  8. VasiPactuiss

Arkadaşlar bi' IQ testine girdim. Soruları çözerken karşıka bu soru geldi ve hiçbir mantık kuramadım. Tabi bunun gibi bir kaç tane daha kuramadığım oldu ama bu sanki çok daha zor ve bambaşka. Çok zeki olan arkadaşlarımız 0 mantık hatasıyla bu soruyu açıklayabilir mi ?
  9. VasiPactuiss

Hangi NFS oyunu alınmalı (İndirimde)

Arkadaşlar 20 Şubat'a kadar NFS oyunlarında müthiş indirim var. Bende bu oyunlardan 2-3 tane almayı düşünüyorum.Alfıktan sonra pişman olmam diyeceğiniz oyunlarda varsa söyleyebilir misiniz. Bilirsiniz araba mekanikleri, fizik motorları, grafikler, araba çeşişitliliği, oynama süresi gibi birçok...
  10. VasiPactuiss

Sudoku oyununda bir türlü anlam veremediğim bir kural

Çok teşekkürler şimdi anladım
  11. VasiPactuiss

Yani oyun benden tek ihtimali olan sayılarımı yazmamı istiyor. Mesela 4'ü yazmam için 3 ihtimal var o karede. Onu 1'e indirdikten sonra mı yazabilicem. 1707672116 Bu nasıl oluyor tam olarak açıklar mısınız ?
  12. VasiPactuiss

Şimdi burada yanlış olan nedir. Ne sütunda ne satırda ne de karede sayının aynısı yok.4 yok. Heryerde aradım bulamadımsudoku kuralları diye.Saçma sapan bir şekilde sinirim bozuldu. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
Geri