577’den 580.77’ye geçmiştim ama garip, bir sürü hata ile karşılaştım. En büyüğü ise The Finals oyununda normal kullanırken bir anda %98 kullanım %60’a düşüp FPS yarıya inmesiydi. Bu yüzden tekrar 577’ye geçtim. Şu an yeni 588.97 geldi, bu driver nasıldır? Yine bozuk mu, yoksa düzeldi mi?
Selamlar, aklıma takılan iki soru var:
Fare bildiğiniz üzere 8K Hz, ama ben şu an 1000 Hz'de kullanıyorum. PC çok iyi olmadığı için 8K çekmek istemiyorum. Sizce 1000 Hz ile 2K Hz arasındaki fark hissedilir mi? Aradaki kullanım süresi farkına değer mi (180 Hz)?
Fare 1000 Hz kullanımdayken...
Selamlar bütçem 500tl daha fazla artma gibi durumu yok qck bu fiyatta minii var ve çok küçük o yüzden onu çok düşünmüyor aklımda bu masuepad var önerileriniz nedir Glorious yada Klasse sizce hangisini tercih etmeliyim veya başak önerireliniz var mı
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-m3-panda-8k-hz-kablosuz-gaming-mouse-p-54757?srsltid=AfmBOopfaS1Ned1Oldiyf0Ys-RTzStITjnoCkCAgXbqM3Qq9HxcSxKlE bunu buldum nasıl
Selamlar, elim ortalama 16 cm, küçük claw tutuş kullanıyorum. Bütçem maksimum 2400 TL. Aklımda Wraith VXE R1 Pro modeli var. Bu bütçede en iyisi nedir?
Selamlar, The Finals oynuyordum. Yaklaşık 1 hafta önce kadar sıkıntısız 180 FPS alıyordum. Sonra hem oyuna hem de NVIDIA uygulamasına güncellemeler geldi, hepsini yaptım. Şu an ekran kartı sürümüm 580.88.
Oyundaki problem şu: Ekran kartı %98 kullanımda, 80 derece civarında çalışıyor, bu normal...
Genel olarak Valorant ve CS2 tarzı FPS oyunlar oynuyorum. Şu an setup'ımda en zayıf halkalar mouse ve mouse pad; bu ikisini değiştirmem gerekiyor. Maksimum bütçem 4500 TL, fakat bu bütçeyi nasıl dağıtmam gerektiği konusunda kararsızım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aklımda şu an Scyrox v8...
Selamlar PC elime ilk geldiğinde Ryzen 9 7845HX sınırlandırmadan teest edince 90derce çıkıyor ve 500FPS alıyorsdum şimdi 45W limitledim FPS 600 çıktı nasıl oldu bilmiyorum sıcaklıkda 80 derecelere düştü sizce bu ayar nasıl yapılamlı 45W sınır yeter mi daha düşürsem dah iyi olur mu yoksa eski...