3000tl Kalvye Önerisi

Veloctyz

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000
Şu an kullandığım mekanik klavyemde (Vooka T60) bazı tuş temassızlıkları ve basmama sorunları yaşamaya başladım, bu yüzden değiştirme vakti geldi. Aklımda bazı sorular ve baktığım modeller var, fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var.

Bütçe: 2000 - 3000 TL (Fiyatını gerçekten hak eden bir model olursa zorlayıp 3000 TL çıkabilirim).
Kullanım Amacı: Ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum. Bu yüzden Rapid Trigger ve Snap Tap gibi özellikler ilgimi çekiyor.
Bağlantı ve Renk: Kablolu veya kablosuz olması fark etmez. RGB benim için orta derece önemli, çok takıntılı değilim.
Önceliklerim: Ses, hissiyat diğerlerine göre biraz daha önemli olsa da en önemlisi sağlam, uzun ömürlü ve kaliteli olması.

Bütçe odaklı manyetik klavyelerin bazılarının çok kaliteli olmadığını duyduğum için kafam karışık; bu yüzden bu bütçede iyi bir manyetik mi yoksa kaliteli bir mekanik mi tercih etmeliyim kararsız kaldım ama önceliğim kesin olarak manyetik.

Daha önce baktığım bazı modeller şunlar:

W60
Ajazz AK680 Max
GameRaider K1 HE
Madlions Mad 60 / Mad 68

Bu bütçeye ve kriterlere göre yukarıdakilerden hangisini önerirsiniz? Ya da bu fiyat bandında daha iyi ve kaliteli olarak neyi önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,413
Üyeler
200,107
Son üye
TemizTilki

Geri