Konuda da belirttiğim gibi daha iyi kasalar bulunuyor fakat taksit imkanı yok. Paylaştığım ürünlerin nerdeyse hepsini 6 taksite alacağım. Hazır sistemlerde taksit sıkıntısı var
derece derken ilk 100 vs yaparsan ilk 100 bursu alırsın bir de bazı üniler ilk bilmem kaç tercihe yazıp gelirsen şu kadar para veririm diyor onu tutturursan yaparsın
Para israfı olur. iPad 9 rahatlıkla mezun eder seni.
1723973698
Çevresi kötü derken sigara, alkol vs vs onlardan bahsetmiyorum onlar ayrı. Eğer çevrendeki arkadaşların ders çalışmıyorsa başka şeylerle uğraşıyorlarsa bu seni de etkilemeye başlıyor. Meşhur bir söz vardır en yakın 5 arkadaşının...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-oc-12g-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html#customizeProduct
Vatanda satılan bu sistem parasına değer mi? Alternatif olarak önerebileceğiniz sistemler var mı? Bütçe 35k dolayları
Sedyeye yat. Birkaç tane ayna yerleştir. Lokal anestezi yap aynaları kullanarak yap
1723969235
Meslek lisesinde okuyorsa temeli ve çevresi kötüdür diye tahmin ediyorum. İşi gerçekten zor. Bu işler sadece temel değil çevre ile de ilgili. Tüm arkadaşların hadi gelin şunu yapalım buraya gidelim...
İşyerinde molalar çıkmış bir şekilde net 8 saat 15 dakika çalışıyorum. Haftada 6 günden haftalık 49.5 saat yapıyor. Yani haftalık 45 saatlik çalışma süresinin üstüne çıkmış oluyorum. Fakat yine de işveren asgari ücret veriyor. Bu fazladan çalışma süresini talep ettiğimde öyle bir şey yok biz işe...