RX 580’den 9060 XT’ye geçtiyseniz büyük ihtimal eski sürücü kalıntısı var. DDU ile güvenli modda mevcut AMD sürücüsünü tamamen kaldırıp internet kapalıyken...
Kaça aldın acaba hocam işlemciyi merak ettim.
1770922482
Fiyata bağlı b serisi herhangi bir şey alabilirsin üzmez.
Hatta oc yapmayacaksan a serisi bile olur
Deneyeyim bunu da mesela programı kaldırıp tekrar kurdum şu an normal biraz daha . Kurup deneyeceğim teşekkür ederim
1770911780
Sıfırdan format atmıştım...
aynı oyunu bende oynuyorum orjinali ve pvp serverlarında da oynadım hiç sorun yaşamadım yağ gibi akıyor hocam. Ekran kartı programını kaldırdım dediniz ama...
Dostlar beni uzun seneler götürecek, yanma problemi vs. minimum olan ve parlaklığı düşük olmayan kaliteli OLED 2k veya 4k bir monitör arayışındayım. Bütçeyi...
malesef türkiye de msrp bakmıyorlar türkiye koşullarındaki fiyatlar üzerinden yürüyorlar gerçek enflasyon ile devletin gözündeki enflasyon da farklı olduğu...
5060ti 16gb verirlerse kabul edin bence kapalı kutu tam muadili sayılmaz ama en azından surec uzamaz hukuk malesef dogru duzgun işlemiyor firma sureci...
3070Ti 'nin muadili 5060Ti sayılabilir evet. Vatan ile görüşün, sıfır kapalı kutu 5060Ti 'da diretin veya hukuki yollardan devam edeceğinizi de belirtin...