Arkadaşlar Günaydın,
Aklıma takılan bir sıkıntı var. Yeni işlemci soğutucu aldım. Takarken biraz zorlandım çünkü ilk defa takıyordum. Neyse ilk başta bilgisayar boot etmedi. Ram sök tak bir şekilde masaüstüne attım kendimi. Bu işlemleri yaparken kasa masada yatıktı. Açıkken kaldırmaya çalıştım...
Zaten kurarsam dual boot olarak kurmayacağım. Yani dediğim durum olmuyor galiba doğru mu? Temiz kurulum yapıp masaüstü geldiğinde mi AtlasOS Playbook çalıştıracağım?
AtlasOS kurmak istiyorum. 16 GB RAM'imin 7 GB'ını boşta kullanıyor Windows. Sorum şu oyunlar, yazılımlar ve her şey kurulu bilgisayara AtlasOS kurulursa veriler gider mi?
Windows 10 Home SL üzerine kurulacak.
Her monitörde olan overdrive ayarı . Bu monitörde yanıt süresi olarak geçiyor. Standart+faster+extreme+extreme(mbr) faster sonrası fazla ghosting var . Standartta görüntü akıcı olmuyor.
Merhaba FTTH altyapım mevcut ve yeni. Geçen sene ağustos'ta aktif edildi. Ve geçtiğimiz haziran ayına kadar bir problem yaşamadım.
Haziran ayından beri Valorant oynarken ping dalgalanmaları, sıklıkla paket kaybının yükselişi gibi durumlarla karşı karşıyayım.
Eylül ayının sonuna kadar TT fiber...