veyt isimli üyenin son içerikleri

1. veyt

Yeni işlemci soğutucu sonrası mavi ekran

Azıcık boşluk bırakırım o zaman akşam. Blok oynamazsa devam ederim.
  2. veyt

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 hocam soğutucu bu. Yazmayı unutmuşum.
  3. veyt

Yeni işlemci aldım pc yanıyor

MX-6 kullanmayın. MX4'e göre fazla kalitesiz bence. İşlemci soğutucudan zor ayrılıyor ve macun kötü yayılıyor.
  4. veyt

Arkadaşlar Günaydın, Aklıma takılan bir sıkıntı var. Yeni işlemci soğutucu aldım. Takarken biraz zorlandım çünkü ilk defa takıyordum. Neyse ilk başta bilgisayar boot etmedi. Ram sök tak bir şekilde masaüstüne attım kendimi. Bu işlemleri yaparken kasa masada yatıktı. Açıkken kaldırmaya çalıştım...
  5. veyt

Sorum birden fazla yanıtlayabilir misiniz ?

İnternet konusunda özellikle upload tarafı yüksek olan paket ya da sağlayıcı seçin. Diğer sorularınızı cevaplayamam maalesef.
  6. veyt

AtlasOS hazır bilgisayara kurulur mu?

Zaten kurarsam dual boot olarak kurmayacağım. Yani dediğim durum olmuyor galiba doğru mu? Temiz kurulum yapıp masaüstü geldiğinde mi AtlasOS Playbook çalıştıracağım?
  7. veyt

Playbook ile kurulabiliyormuş.
  8. veyt

AtlasOS kurmak istiyorum. 16 GB RAM'imin 7 GB'ını boşta kullanıyor Windows. Sorum şu oyunlar, yazılımlar ve her şey kurulu bilgisayara AtlasOS kurulursa veriler gider mi? Windows 10 Home SL üzerine kurulacak.
  9. veyt

Samsung odyssey G4 27'' 240 Hz Nasıldır?

Her monitörde olan overdrive ayarı . Bu monitörde yanıt süresi olarak geçiyor. Standart+faster+extreme+extreme(mbr) faster sonrası fazla ghosting var . Standartta görüntü akıcı olmuyor.
  10. veyt

Samsung odyssey G4 27'' 240 Hz Nasıldır?

Ben aldım panel hızını arttırınca ghosting çok fazla napacağım bilmiyorum . 1703874149 herkes ghosting yok dedi
  11. veyt

TURKNET(ISS fark etmiyor) FİBER(FTTH) PİNG SORUNU

Merhaba FTTH altyapım mevcut ve yeni. Geçen sene ağustos'ta aktif edildi. Ve geçtiğimiz haziran ayına kadar bir problem yaşamadım. Haziran ayından beri Valorant oynarken ping dalgalanmaları, sıklıkla paket kaybının yükselişi gibi durumlarla karşı karşıyayım. Eylül ayının sonuna kadar TT fiber...
Geri