Sorum birden fazla yanıtlayabilir misiniz ?

Selin0935

80+
Reaksiyon skoru
66
1) Matematik öğretmeniyim online özel ders veriyorum. Yaz tatillerinde 3 ay boyunca şehir değişikliği yaptığım için ev internetine ihtiyacım oluyor. Soruma gelirsek en az kaç mbps internet bağlatırsam canlı derslerde kopukluk yaşamam ? Bir de operatörler 3 aylık ev interneti bağlarlar mı ?
2) Grafik tablet ve mikrofonlu kulaklık arayışındayım (bilgisayarım grafik tablete uyumlu) bu zamana kadar arkadaşımın ekipmanlarını kullanarak canlı derslere devam etmiştim. Grafik tablet ve mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz bütçem kısıtlı değil kaliteli olması önemli !!
3) Şu anda özel yurtta tek kişilik odada kalıyorum ve yurdumuzun interneti de çok sıkıntılı. (Defalarca şikayet etmemize rağmen düzeltemediler bir türlü.) Daha önce benim durumuma benzer durum yaşayıpta özel yurda internet bağlatan var mı ? Sıkıntı yaparlar mı ? Yurtta toplamda 50-55 civarı öğrenci var butik yurt diyebiliriz bu yüzden sıkıntı çıkarabileceklerini düşünmüyorum açıkçası.

(Yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar;))

İnternet konusunda özellikle upload tarafı yüksek olan paket ya da sağlayıcı seçin. Diğer sorularınızı cevaplayamam maalesef.

1) Matematik öğretmeniyim online özel ders veriyorum. Yaz tatillerinde 3 ay boyunca şehir değişikliği yaptığım için ev internetine ihtiyacım oluyor. Soruma gelirsek en az kaç mbps internet bağlatırsam canlı derslerde kopukluk yaşamam ? Bir de operatörler 3 aylık ev interneti bağlarlar mı ?
2) Grafik tablet ve mikrofonlu kulaklık arayışındayım (bilgisayarım grafik tablete uyumlu) bu zamana kadar arkadaşımın ekipmanlarını kullanarak canlı derslere devam etmiştim. Grafik tablet ve mikrofonlu kulaklık önerisinde bulunabilir misiniz bütçem kısıtlı değil kaliteli olması önemli !!
3) Şu anda özel yurtta tek kişilik odada kalıyorum ve yurdumuzun interneti de çok sıkıntılı. (Defalarca şikayet etmemize rağmen düzeltemediler bir türlü.) Daha önce benim durumuma benzer durum yaşayıpta özel yurda internet bağlatan var mı ? Sıkıntı yaparlar mı ? Yurtta toplamda 50-55 civarı öğrenci var butik yurt diyebiliriz bu yüzden sıkıntı çıkarabileceklerini düşünmüyorum açıkçası.

1 sozlesme yapilmadan gecilebilecen internet firmalari mevcut ornek olarak turknet tt altyapiniz mevcutsa veya oldugunuz yerde kendi altyapilari mevcutsa uzmeyecektir ortalama 50 down 15 upload yeterli olacaktir veya daha ustu zaten turknet altyapinizin destekledigi kadar hizi tek fiyata veriyor

2 sadece kulaklik onerisi yapabilirim oda benim aktif olarak kullandigim hyperx cloud 3 wireless biraz daha zarif dursun istiyorsaniz logitech g733 veya g735

3 superbox

Tahhütsüz paketlere bakabilirsiniz 2. Sorunuz icin ekranlımı ekransızmı istiyorsunuz grafik tabletini kulaklikdada logitech g435 oneririm hem telefonda hem bilgisayarda her cihazda kullanabilirsiniz ayni zamanda hafif uzun kullanimda konforlu
3. Yurt sorunuza cevap veremeyecegim cunku net bir yorum yapamam ☹️

İnterneti tek kullanacaksan en düşük abonelik de yeterli. Fazla cihaz bağlanıyorsa ve diğeri bir de oyuna girdiyse yurt internetine döner. Operatörler yazlık abonelik sunuyor. Kullanmayacağın zaman donduruyorsun. Hepsinde varmı? bilmiyorum.

Geri