Şu an Glorious Model D kullanıyorum. Farem artık düzgün çalışmıyor, yavaş yavaş bozulmaya başladı. Daha iyi ve wireless mouse almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Ödeyebileceğim miktar 2000-2500 TL arası.
porgenin hybrid olduğundan daha iyi olabilir diye düşündüm yeni darmoshark m3 promax aldım onun için iyibi mouse pad istiyorum bide klassde sonradan yavaşlama oluyormuş galiba
Hocam mouse pad alıcam bunların arasında kaldım hangisi almak daha mantıklı mouse pad masa yı kaplasın gibi bir derdim yok mouse u kaplasın bana yeter sizce hangisi daha mantıklı...
Hocam Ryzen 5 7500F işlemciyle Cinebench multi core testi yaptım ve 788 puan aldım. İşlemci test sırasında yaklaşık 90W güç vs 83 dereceydi . Bu puan düşük görünüyor, normal mi acaba? Performansı artırmak için ne yapılabilir?
hangisini almak daha mantıklı m3 pro max in bağlantıısında bi tık sıkıntı olduğunu okmuştum ama doğrumu bilmiyorum ve f1 proda ekstra olarak grip çıkması çok hoşuma gitti
1753129802
wraith den mı hocam 8k için ekstra dongle alman lazım 800tlye içinden çıkmıyo onu alcak param yok şuan
hocam bu iki mouse arasında kaldım elim orta büyüklükte plam tutuşum var sizce hangisini almak daha mantıklı. m3 pro max için ekstra dongle almam gerek 800tl 4k ve 8k için f1 proda direkt 4k olarak geliyor