victor oshimen isimli üyenin son içerikleri

1. victor oshimen

RAWM ES21 Pro vs Scyrox V6

Hocam yeni bir mouse alacağım, bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Plam şekilde tutuyorum. Elim de orta büyüklükte.
  2. victor oshimen

Öneri Wraith'ten 2500 TL mouse önerisi

Şu an Glorious Model D kullanıyorum. Farem artık düzgün çalışmıyor, yavaş yavaş bozulmaya başladı. Daha iyi ve wireless mouse almak istiyorum, önerileriniz nelerdir? Ödeyebileceğim miktar 2000-2500 TL arası.
  3. victor oshimen

Yardım Porge Esports Edition 48x40 vs Klasse Pro 90x40

porgeyi aldım gelince görücem
  4. victor oshimen

porgenin hybrid olduğundan daha iyi olabilir diye düşündüm yeni darmoshark m3 promax aldım onun için iyibi mouse pad istiyorum bide klassde sonradan yavaşlama oluyormuş galiba
  5. victor oshimen

Hocam mouse pad alıcam bunların arasında kaldım hangisi almak daha mantıklı mouse pad masa yı kaplasın gibi bir derdim yok mouse u kaplasın bana yeter sizce hangisi daha mantıklı...
  6. victor oshimen

Öneri 2500tl mouse önerisi

darmoshark yada atk blazing aky u2 pro alasım var ama
  7. victor oshimen

dongle alamam zaten bi süre kulaklıkta alcam
  8. victor oshimen

[H3 id='ATK+Blazing+Sky+U2+pro+nasl']ATK Blazing Sky U2 pro nasıl[/H3]
  9. victor oshimen

mouse değiştimeye karar verdim 2500tl civarı mouse önerir misiniz?
  10. victor oshimen

Öneri 2-3 bin TL'ye oyun amaçlı kablosuz kulaklık önerisi

Hocam kulaklığım eskidi, yeni kaliteli bir gaming kulaklık almak istiyorum. 2-3 bin bandında kulaklık önerir misin?
  11. victor oshimen

Yardım Cinebench Testinde AMD Ryzen 5 7500F - Düşük Puan Sorunu

Hocam Ryzen 5 7500F işlemciyle Cinebench multi core testi yaptım ve 788 puan aldım. İşlemci test sırasında yaklaşık 90W güç vs 83 dereceydi . Bu puan düşük görünüyor, normal mi acaba? Performansı artırmak için ne yapılabilir?
  12. victor oshimen

VGN Dragonfly f1 pro vs Darmoshark M3 Pro Max

eyw hocam yarın siparişini veririm ozaman
  13. victor oshimen

hangisini almak daha mantıklı m3 pro max in bağlantıısında bi tık sıkıntı olduğunu okmuştum ama doğrumu bilmiyorum ve f1 proda ekstra olarak grip çıkması çok hoşuma gitti 1753129802 wraith den mı hocam 8k için ekstra dongle alman lazım 800tlye içinden çıkmıyo onu alcak param yok şuan
  14. victor oshimen

çıkmaz çok zor 2.500 civarı max
  15. victor oshimen

hocam bu iki mouse arasında kaldım elim orta büyüklükte plam tutuşum var sizce hangisini almak daha mantıklı. m3 pro max için ekstra dongle almam gerek 800tl 4k ve 8k için f1 proda direkt 4k olarak geliyor
Geri