VGN Dragonfly f1 pro vs Darmoshark M3 Pro Max

Reaksiyon skoru
0
hocam bu iki mouse arasında kaldım elim orta büyüklükte plam tutuşum var sizce hangisini almak daha mantıklı. m3 pro max için ekstra dongle almam gerek 800tl 4k ve 8k için f1 proda direkt 4k olarak geliyor

Son düzenleme:
çıkmaz çok zor 2.500 civarı max
F1 pro 3500TL değil mi zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben atk ile karıştırmışım hocam pardon.

hocam bu iki mouse arasında kaldım elim orta büyüklükte plam tutuşum var sizce hangisini almak daha mantıklı.
M3 pro max daha iyi olacaktır

M3- 3950 sensör, 8000hz olması daha avantaj sağlıyor. Benim tercihim m3 pro maxten yana.
Satın alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan ek indirim alabilirsiniz hocam aklınızda bulunsun

hangisini almak daha mantıklı m3 pro max in bağlantıısında bi tık sıkıntı olduğunu okmuştum ama doğrumu bilmiyorum ve f1 proda ekstra olarak grip çıkması çok hoşuma gitti

M3 pro max daha iyi olacaktır

M3- 3950 sensör, 8000hz olması daha avantaj sağlıyor. Benim tercihim m3 pro maxten yana.
Satın alırken ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan ek indirim alabilirsiniz hocam aklınızda bulunsun
wraith den mı hocam 8k için ekstra dongle alman lazım 800tlye içinden çıkmıyo onu alcak param yok şuan

hangisini almak daha mantıklı m3 pro max in bağlantıısında bi tık sıkıntı olduğunu okmuştum ama doğrumu bilmiyorum ve f1 proda ekstra olarak grip çıkması çok hoşuma gitti

wraith den mı hocam 8k için ekstra dongle alman lazım 800tlye içinden çıkmıyo onu alcak param yok şuan
kanka ekstra dongle almak istemiyorsan sensör olarak bana göre hala m3 pro maxi öneririm grip tape 200-300 liraya yine almak istersen alabilirsin yani sensör daha önemli hatta arada 200 lira fark var zaten o farka grip tape alırsın Kodu kullanırsın aynı fiyata gelir

kanka ekstra dongle almak istemiyorsan sensör olarak bana göre hala m3 pro maxi öneririm grip tape 200-300 liraya yine almak istersen alabilirsin yani sensör daha önemli hatta arada 200 lira fark var zaten o farka grip tape alırsın Kodu kullanırsın aynı fiyata gelir
eyw hocam yarın siparişini veririm ozaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,788
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri