Vidor isimli üyenin son içerikleri

1. Vidor

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Egedeyseniz kolay gelsin ile de yollayandan almayın. Kargoya verilmesine rağmen dünden beri yola bile çıkmadı.
  2. Vidor

🔥İndirim Bedava 1GB - Bütün Hatlarda Geçerli 🔥

O hediye 1gb daha önce hesabı olmayanlar için hocam. Yeni üye kampanyası nedir biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
  3. Vidor

🔥İndirim Bedava 1GB - Bütün Hatlarda Geçerli 🔥

Umarım firma kadına dolandırıcı dediği için dava açar. O sms 1GB uygulamasına ait. Para ile internet satıyorlar yani güvenilir.
  4. Vidor

Kolay gelsin'e verildi. Umarım geri çekmezler.
  5. Vidor

Ticari kart hangi sitelerde kullanabilirim

Alttaki arkadaşın dediği gibi 2ye düşmüş hocam :( 2024 aralıkta 6 taksitli almıştım. 1766067113 Vatan peşin 3 hocam.
  6. Vidor

Şansa bir kampanyadan yararlandık, bugün kargoda yazmasına rağmen kargolanmıyor :(
  7. Vidor

Hocam link atın hangi telefon için istediğinize bakayım.
  8. Vidor

Axess ticari ile teknosadan peşin fiyatına 6 taksit almıştım.
  9. Vidor

Satıcıyla mesai başladığı an iletişime geçerek trendyol express harici kargoya vermesi mümkün mü diye sorarak şansınızı deneyebilirsiniz hocam. Ps: teslimat şubesine varmadan da ürünü geri çekebilirler hocam.
  10. Vidor

Hocam kargo firması trendyola ait olduğu için ürünü yüksek ihtimalle geri çağırır. Popüler konular kısmındaki Trendyol %40+40 indirim başlığından zamanında trendyol express göndericili ürün almıştım. Satıcı trendyol olmamasına rağmen trendyol geri çağırmıştı.
  11. Vidor

Ben eskiden vpnsiz açtığım gmailim ile yapabildim hocam.
  12. Vidor

Hocam ben gmaili webden açarken telefon istiyor ama mobil uygulamadan açınca istemiyor, sürekli açmama rağmen. İsterseniz mobil uygulamadan deneyin.
  13. Vidor

Beyler, ben hesabı gmail ile açtım. Sorunsuzca indirimi sepette uyguladı. Aynı gün kargo ve trendyol express harici kargo olmasına dikkat ettim. Keşke 1500 indirim uygulasaydı ama 1000 uyguladı. Sağ ol hck_ hocam. Tencere seti aldım :D
  14. Vidor

Arkadaşlar trendyola vpn ile giriyorum ama site türkçe çıkması normal mi?
  15. Vidor

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

49 kargo, anahtarlık da 49tl :( Ps: Kargo 59'muş.
Geri