Bist'te vergi yok ama Amerikan hissesi alırsanız, sattığınız zaman gelir vergisi gibi durumlar çıkıyor. Bazı fonlarda ise mesela bankacılık fonunda vergi yok. Vergili olan fonda ise sattığınız zaman vergisini otomatik alıyor olması lazım. Fonun üzerine tıkladığınızda vergili olup olmadığı yazıyor.
Arkadaşlar, başlık açmayı planlıyordum ama üşendiğim için buraya yazıyorum. 30 euro olan gümrüksüz alışveriş sınırı 22 euroya düşebilirmiş. Yerinizde olsam alacaklarımı ertelemem.
Kaynak: https://m.doviz.com/haber/gundem-haberleri/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limitlerinde-duzenleme-sinyali/769062
Arkadaşlar merhaba, forumdaki herkesin bildiği milli mouseu satmayı planlıyorum. Ama kargoyu nasıl ucuza getirebilirim bilmiyorum. Sizce en ucuza ve kaç tl'ye nasıl halledebilirim?
Dolandırıcının verdiği cevaptaki rahatlığa bakınca devlette bunlarla mücadele edecek kimsenin olmadığını görüyorsun...
ps: Şuna sövsen, bu sefer numara sahibi hakaret davası açar, parandan olursun.
Arkadaşlar merhaba, God of war oyununu indirmeye başladım. Diskte 150 GB boş yer var ama "Dosyalar Yükleniyor" kısmı çok yavaş. Ne yapmalıyım?
2 dakika gelen sonra edit: Arkadaşlar kendi kendine bir anda oyun hazır durumuna düştü, teşekkürler.