Vidor isimli üyenin son içerikleri

1. Vidor

1000-1300 civarı gamepad önerisi

Temu'dan machenike g1 pro almıştım. Fena kol değil. F310'a kıyasla kablosuz ve titreşimli olması bence F310'u elemeye direkt yeter.
  2. Vidor

Ali express'den aldığım ürün gümrükten geçer mi?(1.106tl)

Ürün + kargo 30 euro altıysa yüksek ihtimal geçer. Ürün sanırım 1106tl, kargoyu ekleyince 30 euroyu geçiyorsa geçmesi bence zor.
  3. Vidor

MİDAS UYGULAMASINDAN YATIRIM YAPMAK VERGİ GEREKTİRİR Mİ

Bist'te vergi yok ama Amerikan hissesi alırsanız, sattığınız zaman gelir vergisi gibi durumlar çıkıyor. Bazı fonlarda ise mesela bankacılık fonunda vergi yok. Vergili olan fonda ise sattığınız zaman vergisini otomatik alıyor olması lazım. Fonun üzerine tıkladığınızda vergili olup olmadığı yazıyor.
  4. Vidor

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Arkadaşlar, başlık açmayı planlıyordum ama üşendiğim için buraya yazıyorum. 30 euro olan gümrüksüz alışveriş sınırı 22 euroya düşebilirmiş. Yerinizde olsam alacaklarımı ertelemem. Kaynak: https://m.doviz.com/haber/gundem-haberleri/yurt-disi-gumruksuz-alisveris-limitlerinde-duzenleme-sinyali/769062
  5. Vidor

Kargolamak nasıl ucuza getirilir?

Ücret PTT'den daha iyiymiş, sağ olun.
  6. Vidor

Aj159 pro.
  7. Vidor

Arkadaşlar merhaba, forumdaki herkesin bildiği milli mouseu satmayı planlıyorum. Ama kargoyu nasıl ucuza getirebilirim bilmiyorum. Sizce en ucuza ve kaç tl'ye nasıl halledebilirim?
  8. Vidor

Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

Aylarca karar vermeyip bekletirler, sonra gelen cevaba bakıp onur kırıcı cümleler ekleyip ret verirler.
  9. Vidor

Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ sepette 6934TL

THH'den ret geldiği günden beri bu monitöre sıcak bakamıyorum :(
  10. Vidor

Dolandırıldı ne yapabilirim

Facebook, Instagram gibi sözde Türkiye'de ofisi olan uygulamaların bile reklamları dolandırıcı kaynıyor ama gider muhalif hesap kapattırırlar.
  11. Vidor

Dolandırıldı ne yapabilirim

Dolandırıcının verdiği cevaptaki rahatlığa bakınca devlette bunlarla mücadele edecek kimsenin olmadığını görüyorsun... ps: Şuna sövsen, bu sefer numara sahibi hakaret davası açar, parandan olursun.
  12. Vidor

Dishonored 2 bulmada bölümü

Hocam ben yıllar önce Youtube'dan veya Reddit'ten bakarak çözmüştüm. Yanlış hatırlamıyorsam herkeste isimler farklı yerdeydi.
  13. Vidor

Steam'de oyun yüklenmiyor.

Arkadaşlar merhaba, God of war oyununu indirmeye başladım. Diskte 150 GB boş yer var ama "Dosyalar Yükleniyor" kısmı çok yavaş. Ne yapmalıyım? 2 dakika gelen sonra edit: Arkadaşlar kendi kendine bir anda oyun hazır durumuna düştü, teşekkürler.
  14. Vidor

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

Bence buna net bir cevap verilemez ama disiplinli bir çalışmayla 1 yıla yakın bir sürede iyi bir seviyeye gelirsiniz.
  15. Vidor

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

5-6 ayda temelden C1 olmak imkansız. en az B1 veya B1+ olursunuz.
Top Bottom