VienasDRX isimli üyenin son içerikleri

1. V

Çözüldü✓ HAZIR SİSTEM ALIRKEN WİNDOWS ATTIRIMMI

microsoft un sitesinden mi alınıyo key
  2. V

normal i 5500 pro su 6300 1749477958 kendim windows key alsam
  3. V

Hazır sistem alacam kendim özelleştirerek içine windws attırımmı kendimmi kurim kendim kurarsam nasıl yapacağımı bilmiyorum
  4. V

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı özelleştirimmi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-digio99-sapphire-radeon-rx9070xt-nitro-gaming-oc-16gb-ryzen-7-7700x-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55602 bu nasıl
  5. V

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı özelleştirimmi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-osgiliath-asrock-radeon-rx9070-steel-legend-oc-16gb-intel-core-i9-14900kf-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-55344
  6. V

Çözüldü✓ İncehesaptan hazır sistem alacağım bi eksiği var mı dar boğaz olur mu vs

çok güzel valla çok sağol teşşekür ederim zahmet ettin benimde aklımda bu vardı zaten
  7. V

Çözüldü✓ İncehesaptan hazır sistem alacağım bi eksiği var mı dar boğaz olur mu vs

1080 p yeterli dediğimgbi genel olarak valo cs gibi oyunlar oynicam
  8. V

peki o kasanın yanına monitör olarak ne önerebiiliriniz
  9. V

Amd de olabilir ekran kartı sıkıntı yok valorant cs gibi oyunlarda sıkıntı çıkmasın yeter 1749247053 yani 9070xt nin oyun perfonmansı daha mı iyi
  10. V

tabi haklısınız dediğimiz oyunlar işlemci ağırlıklı çalışıyo ama önceden hiç nvıdıa dan başka ekran kartı kullanmadım nvıdıa nın da kalitesini bildiğmden nvıdıa istiyodum
  11. V

DLSS gibi özllikler fps oyunlarında fps yi baya arttırıyo
Geri