Çözüldü✓ İncehesaptan hazır sistem alacağım bi eksiği var mı dar boğaz olur mu vs

Hocam ben buradaki arkadaşlar kadar bilgili değilimdir. Fakat şu sistem güzel gibi. ps://www.gaming.gen.tr/urun/650415/lunar-5070ti-intel-i5-14400f-tray-galax-geforce-rtx-5070-ti-ex-gamer-1-click-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi 5070ti ekran kartı var. Ayrıca darboğaz konusuna gelince hocam darboğaz olmaz diye bir şey imkansız. Sistemde mükemmel uyum hiçbir zaman olamaz o yüzden en zayıf halka muhakkak darboğaz yapacaktır bunu unutmayın, sadece minimal düzeye indirilebilir.

aynen genel olarak öyle
DLSS fps oyunlarında işe yaramaz hikaye vb. oyunlarda yarar onun karşılığında da FSR var amd de sizin işinize yaramaz yani hiçbir türlü cs valo için işlemci önemli tabi ekran kartını da fiyat performans seçmek lazım 9070xt her türlü işinizi görür aşağıda resimde ekran kartlarının cs2 fps değerleri var bakabilirsiniz 9070xt performansına

Ekler

• Screenshot_28.webp
    Screenshot_28.webp
    42.9 KB · Hit: 14
DLSS fps oyunlarında işe yaramaz hikaye vb. oyunlarda yarar onun karşılığında da FSR var amd de sizin işinize yaramaz yani hiçbir türlü cs valo için işlemci önemli tabi ekran kartını da fiyat performans seçmek lazım 9070xt her türlü işinizi görür aşağıda resimde ekran kartlarının cs2 fps değerleri var bakabilirsiniz 9070xt performansına
Evet hocam. Yani sadece bu oyunları oynayacaksınız Nvidia da alınabilir ama AMD tarafına da bakılmalı. Çünkü arkadaşın söylediği gibi işlemci odaklı oyunlar onlar. Ama yok ben bugün yarın hikayeli oyunlarda oynarım diyorsanız Nvidia çok güzel tercih olur ileriye yönelik

tabi haklısınız dediğimiz oyunlar işlemci ağırlıklı çalışıyo ama önceden hiç nvıdıa dan başka ekran kartı kullanmadım nvıdıa nın da kalitesini bildiğmden nvıdıa istiyodum

Evet hocam. Yani sadece bu oyunları oynayacaksınız Nvidia da alınabilir ama AMD tarafına da bakılmalı. Çünkü arkadaşın söylediği gibi işlemci odaklı oyunlar onlar. Ama yok ben bugün yarın hikayeli oyunlarda oynarım diyorsanız Nvidia çok güzel tercih olur ileriye yönelik
5070ti alamıyor ki yine 9070xt daha mantıklı 5070 e göre.

Amd de olabilir ekran kartı sıkıntı yok valorant cs gibi oyunlarda sıkıntı çıkmasın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5070ti alamıyor ki yine 9070xt daha mantıklı 5070 e göre.
yani 9070xt nin oyun perfonmansı daha mı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,810
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua
Geri