Mesajı 25-30dk önce attım niye tekrar atıldı anlamadım.Hocam arkadaş Nvidia kartı olmalı diyor
Mesajı 25-30dk önce attım niye tekrar atıldı anlamadım.Hocam arkadaş Nvidia kartı olmalı diyor
Sen bişey önerebilirmisinHocam arkadaş Nvidia kartı olmalı diyor
Neden nvidia hocam?Başka ne önerebilirsin ekran kartı Nvıdıa olmalı
DLSS gibi özllikler fps oyunlarında fps yi baya arttırıyoNeden nvidia hocam?
Sadece fps oyunları mı oynayacaksınız cs valo gibi?DLSS gibi özllikler fps oyunlarında fps yi baya arttırıyo
aynen genel olarak öyleSadece fps oyunları mı oynayacaksınız cs valo gibi?
DLSS fps oyunlarında işe yaramaz hikaye vb. oyunlarda yarar onun karşılığında da FSR var amd de sizin işinize yaramaz yani hiçbir türlü cs valo için işlemci önemli tabi ekran kartını da fiyat performans seçmek lazım 9070xt her türlü işinizi görür aşağıda resimde ekran kartlarının cs2 fps değerleri var bakabilirsiniz 9070xt performansınaaynen genel olarak öyle
Evet hocam. Yani sadece bu oyunları oynayacaksınız Nvidia da alınabilir ama AMD tarafına da bakılmalı. Çünkü arkadaşın söylediği gibi işlemci odaklı oyunlar onlar. Ama yok ben bugün yarın hikayeli oyunlarda oynarım diyorsanız Nvidia çok güzel tercih olur ileriye yönelikDLSS fps oyunlarında işe yaramaz hikaye vb. oyunlarda yarar onun karşılığında da FSR var amd de sizin işinize yaramaz yani hiçbir türlü cs valo için işlemci önemli tabi ekran kartını da fiyat performans seçmek lazım 9070xt her türlü işinizi görür aşağıda resimde ekran kartlarının cs2 fps değerleri var bakabilirsiniz 9070xt performansına
tabi haklısınız dediğimiz oyunlar işlemci ağırlıklı çalışıyo ama önceden hiç nvıdıa dan başka ekran kartı kullanmadım nvıdıa nın da kalitesini bildiğmden nvıdıa istiyodumDLSS fps oyunlarında işe yaramaz hikaye vb. oyunlarda yarar onun karşılığında da FSR var amd de sizin işinize yaramaz yani hiçbir türlü cs valo için işlemci önemli tabi ekran kartını da fiyat performans seçmek lazım 9070xt her türlü işinizi görür aşağıda resimde ekran kartlarının cs2 fps değerleri var bakabilirsiniz 9070xt performansına
5070ti alamıyor ki yine 9070xt daha mantıklı 5070 e göre.Evet hocam. Yani sadece bu oyunları oynayacaksınız Nvidia da alınabilir ama AMD tarafına da bakılmalı. Çünkü arkadaşın söylediği gibi işlemci odaklı oyunlar onlar. Ama yok ben bugün yarın hikayeli oyunlarda oynarım diyorsanız Nvidia çok güzel tercih olur ileriye yönelik
yani 9070xt nin oyun perfonmansı daha mı iyi5070ti alamıyor ki yine 9070xt daha mantıklı 5070 e göre.