Arkadaşlar öncelikle iyi günler;
Instagram üzerinden engel yediğimiz zaman bu engellin çalışma mantığı nedir ?
Sadece tek hesaba engel atılsa hesapsal çalıştığını düşünürüm açabileceği tüm hesaplara atıldığında nasıl atıyor ve bu sistemin donanımsal ve hesapsal olabilirmi yada ip ban tarzı...
arkadaşlar konu biraz acil bilenler yardımcı olursa
telefon recovery mood online update yaparken (connect wifi) hatasında kaldı 30 40 böyle tel açılmıyor kapanmıyor
pc bağlayıp yeniden başlatmam gerekiyor yada farklı bı çözüm bilen yardımcı olsun
şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese.
Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. Bunlar hakkında ne biliyorsunuz ? Bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ?
Arkadaş öncelikle iyi günler,
Arkadaşlar 2000 ₺ bandında fazla aşmadan 2. Elde güzel kaliteli bişey almak istiyorum
Satan veya çevresinde olan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir.
Not : doları bahane edip ikinci eli biye zamlandiran fırsatçı arkadaş yazmasın.
Çalıntı olması büyük sıkıntı bunu telefon gibi sorgulaya bilirmiyim
1605704103
2000₺ fazla aşmadan 2. Elden almak istiyorum satan arkadaşlar dönüş sağlaya bilir.
Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese.
Instagramda birçoğumuzun da gördüğü gümrük- uçak,gemi de unutlan veya kalan eşyaları satan sayfalar var. bunlardan biri olan Gteknomarkett hakkında neler biliyorsunuz daha önce alışveriş yaptınız mı ? Oradan leptop almayı düşünüyorum MONSTER ABRA A5v12.1...
Herkese merhabalar arkadaşlar.
Bundan 4 yıl önce mahalledeki yolları yenildiler (Amasya / Merzifon) ve Turkcell Superonline olduğu bir kapak koyuldu. Buna rağmen TTNet (türk Telekom) bizi adls 16 mb dw 2 mp up veriyor ama bunları görmek mümkün değil . Neyse Turkcell Superonline sitesinden...
Herkese merhabalar
Bildiğiniz gibi korona virüsü yüzünden yurt dışı (aliexpres wish vb) sitelerin alışverişleri kapanmıştı ürünler Türkiye gelmiyordu.
Şuanda gümrük açıldımı ürünler geliyormu bı bilginiz varmı ? Biseyler Alıcamda bu ara