V

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• V
      vlosy, Steam bakiyesini nasıl nakit çekebilirim? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      selam benim var 48 dolar hepsini veriyorum parça parça vs sevmiyorum 1800 tl bırakıcam
    • V
      vlosy, Steam Pazar Hata Veriyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bi 2 site var 50 doları 15 kesinti alıyorlar yüzde 30 bynogame gibi yerler skin ile sadece o yüzden bende 50 dolar var skin sattım diğer sitelerde zararına...
    • V
      selamlar ben steamde 50 dolarım var 45 dolara bırakıcam kod veya oyun isteyen olursa acil lazım da cs skini alıcam sitede 1771259554 50 dolar steam...
    • V
      vlosy, Steam pazarında alışveriş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kral zaten siteler 50 dolardan 15 dolar ksinti yapıyor anlamı kalmıyor anladın mı bende imparator alıcam bynogamede 5 dolar altına veriyorum zaten o yüzden...
    • V
      vlosy, Steam Pazar Hata Veriyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      senlik değil genel bir şey var malesef ülkedeki yasal şeylerden sanırım senle alakası yok merak etme bide 50 dolarım var kral steamde benbynogame de item...
    • V
      vlosy, Steam pazarında alışveriş başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      selamlar arkadaşlar 50 dolarım var steamde isteyene kod ve oyun olarak 45 dolar karşılığın geri vermek istiyorum item alıcam bynogamede 1800 1900 civarına
    • V
      vlosy, Steam Bakiyesi ile insanlara oyun atmak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      o zamana kadar elimden çıkarmam lazım bekleyemem ne zaman indirim geliyor ?
    • V
      valla kurtarmıyor 49 dolar zaten 4 dolar aşağısına steamden atıcam 25 26 birlikte geliyor sana
    • V
      Selamlar 50 dolarım var 50 dolar karşılığın da m4a4 imparator veya nakite çevirmek için oyun hediye edebilirim bi sitede ilan verdim oradan alıp istediğiniz...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,365
Üyeler
188,926
Son üye
Rafhen
Geri