vogilech isimli üyenin son içerikleri

1. V

Son Karar Verdiğim Sistem Yorumu

Önerdiğin klavye nedir hocam açıkçası mekanik klavye çok fiyat farkı oluyor diye tercih etmedim fiyat performansa mekanik klavye önerisi alabilirim 1711442227 açıkçası kafam takılıyor monitör olayına ama 240 Hz istiyordum çok fiyat farkları çıkıyor klavye Mouse monitörden yan ekipmanlardan bir...
  2. V

Son Karar Verdiğim Sistem Yorumu

Arkadaşlar son almaya karar verdiğim sistemi atıyorum yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. -AMD Ryzen 5 7500F işlemci -Geforce RTX 4070 SUPER ekran kartı -GSKILL 32GB (2x16) RAM -MSI PRO A620M-E Ankart -Goodram 1TB PX600 SSD -VENTO VG20A Bilgisayar Kasası -ASUS TUF GAMİNG 23.8” 165Hz 1ms...
  3. V

50 55K Sistem Tavsiyesi

Madem 4060 düşük kalır diyorsunuz 4070super 1 tb ssd’li bir sistem önerileri var mı ? Bir de AMD ryzen 5 ile intel i5 13500 karşılaştırmasına ne diyorsunuz
  4. V

50 55K Sistem Tavsiyesi

AMD- Intel karşılaştırmasını yapsak ne diyorsun peki farkları ne o kadar hakim değilim o zaman ekipmanlardan azaltıp 1TB SSD, ekran kartını 4070 mi diyorsun ama çok yükseliyor sanki o zaman
  5. V

50 55K Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba pc toplama kararına vardım her şey içinde 50-55bin bandında bütçe ayırdım. İtopyadan örnek bir sistem topladım. Bu topladıklarımın yerine değiştir dediğiniz marka ya da daha iyisini toplayabilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Not: Listede sadece monitor 24'' ve 240...
Geri