Bana kalırsa pek bir mantığı yok 10bin tl bandına çıkmadıkça manyetik konusunda çünkü kasa alüminyum veya plastik oluyor, kalite farkına yol açabiliyor. Bu...
ayakkabı önermem zor ancak rahatlık önemliyse kesinlikle skechers seviyesinde bir rahatlık bence yok şuanda. Her zaman en rahatlar onlar da oldu. Düz taban...
hiç hesaplamadım ancak haftada 3 basket ile uğraşıyorum. 2 saat genellikle 10dk ara hariç antrenmanım oluyor bu 3 günde. Bunun sonunda ise 1 saat maç...
maalesef derslerden dolayı herşeye yetişemiyorum. Antrenman,seçme derken oraya bir 2,3 ay daha gelir (farazi). Ama ana amaç dayanıklılığımı arttırmak...
hocam aslında basketbol benim şuanki alanım. uzun hikaye ama yaklaşık 7,8 ay sürem var, amerikan futboluna başlayacağım üniversiteye geçince. Koşucu olarak...
vücudum spora uygun olacağı için full body'den sonra doğrudan ağırlıkları bir kademe yükseltmem doğru olur mu? Çünkü yağlı bir vücudum yok doğrudan hızlı...
supplement sadece takviye illa gerekli bir şey değil.
Klasik ilk ay fullbody sonrasında bölgesellere yönelip 5x5 şeklinde ilerleyebilirsin.
Spor salonundaki...