Fps Oyunlar İçin Öneriniz 5 Bin TL Bütce

Batumtn

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar.

Fps oyunları için kullanabileceğim siyah %75 klavye arayışındayım. Önerilere açığım. Kafamda wraith w75 vardı ama bir çok konuda alınmaması gerektiği yazılmış. Sebepleri genel olarak yazılmamış ama. Aynı segment bir klavye önerisi varsa yazar mısınız?
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kanka %75 klavye arıyormuşsun benim kullandığım klavyenin linkini attım gayet iyi fakat %60 ben yinede kullanmak istersin belki diye atmak istedim
Gayet kullanışlı görünüyor fakat sistemim tamamen siyah belirtmeyi unutmuşum. Sanırım bu modelin siyahı bulunmuyor

Normal f87 ve f75 kullanma fırsatım oldu, memnunum. Genellikle pro ile farkı ışıklandırma veya switch oluyor bunlar dışında pek farkları yok. Prosunu doğrudan kendim kullanmadım ancak bir şikayet görmedim kullanan insanlardan da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da eklemem gerek şuanda nasıldır bilmiyorum ama aulanın yazılımını bazı insanlar karışık veya sorunlu bulmuşlardı birkaç sene önce

Son düzenleme:
Normal f87 ve f75 kullanma fırsatım oldu, memnunum. Genellikle pro ile farkı ışıklandırma veya switch oluyor bunlar dışında pek farkları yok. Prosunu doğrudan kendim kullanmadım ancak bir şikayet görmedim kullanan insanlardan da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunu da eklemem gerek şuanda nasıldır bilmiyorum ama aulanın yazılımını bazı insanlar karışık veya sorunlu bulmuşlardı birkaç sene önce
Teknik anlamda çok fazla bilgim yok fakat HE ve rapid triger olan manyetik switch klavyelere bakıyorum.

Yazılım konusu benim için de önemli. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Bir kaç yerde vanguard yazılımlarını hile gibi algıladığını söyleyenler olmuş.

Son düzenleme:
Teknik anlamda çok fazla bilgim yok fakat HE ve rapid tarihler olan manyetik switch klavyelere bakıyorum.

Yazılım konusu benim için de önemli. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Bir kaç yerde vanguard yazılımlarını hile gibi algıladığını söyleyenler olmuş.
Bana kalırsa pek bir mantığı yok 10bin tl bandına çıkmadıkça manyetik konusunda çünkü kasa alüminyum veya plastik oluyor, kalite farkına yol açabiliyor. Bu fiyat bandında en bildiğim klavyeyi önerdim altta(vgn neon 75 pro). Wraith W75 de v2 modelinde ilk defa kendi switchlerini kullandı, almak istersen iyi araştırma yapman lazım keza ilk klavyesi kesinlikle o kadar iyi değildi; deadzone olsun,yazılım olsun can sıkıcı yanları vardı. Bir de bu mchose'yi öneririm-manyetik ve hall efect var ancak rapid trigger ne alemde bilmiyorum. Şunu da söylemem gerek bu snap tap ve rapid trigger sosyal medyada abartılan şeyler. Üstelik cs değil valorant oynuyorsun bu yüzden belli bir movementin olacak,fikrimce çok önemli şeyler değil. Bu 3 klavyeye bakabilirsin,karşılaştırırsın kendin.

Geri