vuslat____ isimli üyenin son içerikleri

1. V

Bluetooth kulaklık önerisi

kral bu markayı ilk kes gördüm iyi midir
  2. V

Bluetooth kulaklık önerisi

beyler bütçem 1.5k civarı önerebileceğiniz güzel bluetooth kulaklık var mı kulak içi
  3. V

1k bütçe klavye tavsiye

1k bütçem var beyler önerebileceğiniz sağlam mekanik klavye var mı bütçe çok az miktar artabilir
  4. V

Monitor standby mode hatası

Arkadaslar donanim arsivinin son tanittigi monitor olan gamepower bull t10 monitoru aldim bilgisayara takiyorum ama standby mode no signal felan birseyler yaziyor cozumumu nilen varmi
  5. V

masaüstü bilgisayara bluetooth kulaklık nasıl takılır

arkadaşlar bir adet bluetooth kulaklığım var fakat masaüstü bilgisayarımın bluetooth özelliği yok bir aparat vs türü bir şey varmı bağlantı kurdurabileceğim
  6. V

Iphone 12 şuan hala alınır mı? veya onun yerine s22 mi almalıyım

İphone 12 mi yoksa s22 mi arada 6-7k fark var
  7. V

Valorantta aldığım fps normalmi

Sistem parçalarım rtx 3060 12gb +ryzen 5500 16gb ram 512gb m2 ssd valorantta ortalama 250 fps aliyorum bu işlemiciyi aldığıma pişmanım sizce aldiğım fps normalmi ( düşük ayarlarda)
  8. V

Bu monitor Alınır mı? daha iyisi varmı

7-8k valorant ,cs cod cold war vs.
  9. V

Bu monitor Alınır mı? daha iyisi varmı

https://www.incehesap.com/philips-evnia-32m1c5200w-00-31-5-0-5ms-240hz-va-fhd-curved-gaming-monitor-fiyati-63420/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAy9msBhD0ARIsANbk0A9L-vBOgr7OXtVqwYGx1tE1VefTbUYFsY_aVkFXF8gmEdLqeiilVGQaAi45EALw_wcB
  10. V

PCKolik Luna sistem alinir mi

üstüne koyucak para olsa zaten daha iyisini almammı knk :D 1703358321 r5 5600 rtx4060 lı bilgisayarlar en az 20k dan başlıyor knk ama sen bilirsin
  11. V

PCKolik Luna sistem alinir mi

https://pckolik.com/urun/luna-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060/ nasil arkadaslar fiyati iyi mi?
  12. V

Pckolik güvenilir mi?

Baktım sikayetvara herkes aldığı şeylerin bozuk sıkıntılı olduğunu soylemiş musteri temsilcisine ulasilamadigini felan soylemisler sıkıntı büyük galiba
  13. V

Pckolik güvenilir mi?

O siteden bir ürün aldınmı daha önce yani müşteri memnuniyeti nasıldı 1703270755 Ozaman sen söyle nerden alalım bi fikrin varmı
  14. V

Toplama pc tavsiye bütçe 15k

Forumlara felan göz gezdirdimde çoğu kişi site guvenilmez diyor kimisi iyi guvenilir diyor arada kaldim
  15. V

Pckolik güvenilir mi?

O sitede olan urun başka sitede olmuyor indirimli bir pc var onun için yöneldim diğer sitelerde daha pahalı
Geri